Τα 10 πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο!

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσα πληρώνονται για την ομορφιά και τα καλλίγραμμα σώματα τους τα πιο διάσημα μοντέλα, εμείς το ψάξαμε και σας δίνουμε τις απαντήσεις παρουσιάζοντας σας τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα για το 2011!







10. Candice Swanepoel – 3 εκατομμύρια δολάρια
 
candiceΗ μόλις 21 ετών Candice Swanepoel ξεκίνησε την καριέρα της στην ηλικία των 15 και μέχρι να φτάσει τα 16 πληρωνόταν 5 χιλιάδες δολάρια την κάθε της εμφάνιση. Μεγαλωμένη στην Νότιο Αφρική την ανακάλυψε ένα «κυνηγός» μοντέλων και την πήρε στην Αμερική μαζί του. Το μοντέλο έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους και σήμερα θεωρείται ένα από τα πιο σέξι μοντέλα.

9.  Natalia Vodianova – 4 εκατομμύρια δολάρια
natalia_vodianova
Τι και αν έχει τρία παιδιά και είναι 28 χρονών, το μοντέλο από τη Ρωσία καταφέρνει να είναι ένα από τα πιο περιζήτητα στον κόσμο και μάλιστα το 2012 θα εμφανιστεί σε ταινία και πάλι, μετά από αποχή πολλών χρόνων, έχοντας αυτή τη φορά στα χέρια τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο. Αν και χώρισε πριν ένα μήνα αυτό δεν την εμποδίζει από το να κυνηγά κάθε ευκαιρία που της δίνεται και μάλιστα τώρα κάνει και περισσότερες εμφανίσεις.

8. Carolyn Murphy – 4.3 εκατομμύρια δολάρια
i-5-4104_carolynmurphy-wp3
Η καμπάνια που υπέγραψε πέρσι με την εταιρία καλλυντικών Estée Lauder την έκανε κατά 4 εκατομμύρια πλουσιότερη, αφού τη δέσμευε μαζί με όλα τα άλλα να μην κάνει καμπάνιες για οποιαδήποτε άλλη εταιρία. Το διάσημο μοντέλο είναι 37 χρονών και όμως είναι ένα από τα πιο πολυζητημένα μοντέλα. Υπήρξε και μούσα του Calvin Klein.

7. Lara Stone – 4.5 εκατομμύρια δολάρια
lara-stone_0
Το κορίτσι με το περίεργο διάστημα ανάμεσα στα δόντια και το παράδοξο περπάτημα στην πασαρέλα έκανε τα δύο αυτά χαρακτηριστικά το ατού της και κέρδισε τις εντυπώσεις ενώ συνάμα κατάφερε, χωρίς δυσκολία, να ανέβει ψηλά στις προτιμήσεις των σχεδιαστών και των εταιριών για τις καμπάνιες τους. Άρχισε την καριέρα της σε ηλικία μόλις 14 ετών και μέχρι τα 20 της κατάφερε να ξεχωρίσει. Σήμερα έχει επηρεάσει τόσο πολύ τον χώρο του μόντελινγκ σε σημείο που πολλές πάνε στον οδοντίατρο και απαιτούν την οδοντοστοιχία της.

6. Daria Werbowy - 4.5 εκατομμύρια δολάρια
daria-robot
Μόνο τον περασμένο χρόνο η Daria υπέγραψε συμβόλαια με τους Hudson Bay, Stefanel, Joseph, Oroton and YSL, Lancôme, Versace και H&M. Κατάγεται από την Ουκρανία και είναι 27 ετών, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει το πρόσωπο της Lancôme, η οποία μπορεί να της επιτρέπει να ποζάρει για σχεδιαστικούς οίκους αλλά ακόμη και στις εξόδους της οφείλει να βρίσκει τρόπους να προωθεί τη συγκεκριμένη εταιρία.

5. Alessandra Ambrosio – 5 εκατομμύρια δολάρια
alessandra-ambrosio-00041
Ακόμη ένας άγγελος της Victoria Secret που καταφέρνει σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνει διάσημη και να ανεβάσει το κασέ της τόσο ψηλά. Το 30χρονο μοντέλο κατάγεται από τη Βραζιλία και μετά τη συνεργασία της για τον οίκο Victoria Secret έκλεισε συμφωνίες με τους Dolce & Gabbana και Moschino, ενώ η πρόσφατη της φωτογράφιση με τον Ashton Kutcher για τον Colcci τράβηξε τα βλέμματα και ανέβασε την αμοιβή της ακόμη πιο πολύ.

4. Adriana Lima – 8 εκατομμύρια δολάρια
Adriana Lima5
Αχ αυτό το κορίτσι, από το 2005, όταν ήταν δηλαδή 24 χρόνων, τερματίζει στη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα. Ενώ ξεκίνησε την καριέρα της όταν ήταν 15 χρονών, σύντομα έγινε ένας από τους αγγέλους της Victoria Secret, από το 2000 και ανέβασε το κασέ της στα ύψη. Μάλιστα τα πλείστα της έσοδα εξακολουθούν να προέρχονται από την ίδια εταιρία καθώς είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στην καμπάνια της.

3. Kate Moss – 13.5 εκατομμύρια δολάρια
wallpaper-Kate_Moss
Εντάσσοντας νέα ατζέντα στην καριέρα της το 37χρονο μοντέλο απέδειξε περίτρανα πως τελικά για να πετύχεις θέλεις και μυαλό. Φέτος η συμφωνία της με το Top Shop και η δική της σειρά ρούχων την ανέδειξε και πάλι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα και όχι μόνο στον κόσμο. Ανάμεσα σε άλλα φέτος έκλεισε συμβόλαια και με Dior, Vogue Eyewear και Cidade Jardim. Φυσικά ο γάμος της έστρεψε και πάλι τα βλέμματα επάνω της και η ίδια αποτιναγμένη πλέον από τη μάστιγα των ναρκωτικών έκανε νέα αρχή στη ζωή της αλλά και στον τραπεζικό λογαριασμό της.

2. Heidi Klum – 20 εκατομμύρια δολάρια
Heidi-Klum-260
Σε ηλικία 38 χρονών φέτος το μοντέλο τερμάτισε την επί 13 συνεργασία της με τη Victoria Secret και ήρθε να κλείσει συμφωνίες με άλλες εταιρίες αλλά και να λανσάρει τη δικιά της σειρά ρούχων μέσα από την εταιρία New Balance, και όχι μόνο δεν βγήκε χαμένη αλλά αντιθέτως και φέτος, όπως και πέρσι, ήρθε δεύτερη ανάμεσα στις πιο ακριβοπληρωμένες και μάλιστα αυξάνοντας τα κέρδη της κατά 6 εκατομμύρια. Έχοντας 4 παιδιά η γερμανίδα Heidi είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα στον κόσμο αφού πάντα θεωρείται πρότυπο για τα κορίτσια που θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματα της.

1. Gisele Bündchen – 45 εκατομμύρια δολάρια
Gisele-Bündchen-cabelos
Δεν είναι μόνο τα 45 που έβγαλε φέτος και πέρσι είναι τα 150 εκατομμύρια στα οποία υπολογίζεται πως αξίζει η περιουσία της, τα οποία την κατατάσσουν τόσο πρώτη στα πιο ακριβοπληρωμένα supermodels αλλά και ανάμεσα στους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου. Μεγάλωσε στη Βραζιλία και έκτισε μια καριέρα που άρχισε στα 13, έγινε ένας ακόμη άγγελος της Victoria Secret και τελικά αφότου έφυγε το 2007 τίναξε τα κέρδη της στα ύψη. Τι και αν πέρσι έγινε μητέρα συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και πάθος να κλείνει συμφωνίες, από τον Dior, στο H&D, στον Versace η Gisele πλέον είναι παντού και είναι και πανέξυπνη καθώς απαιτεί να πληρώνεται σε ευρώ και το βραζιλιάνικο νόμισμα και έτσι τα κέρδη της όταν τα εξαργυρώνει σε δολάρια αυξάνονται!



dolce.com.cy