20 sex tips ...για να πάρουν φωτιά τα κρεβάτια!

Τολμηρές, δοκιμασμένες, αλάνθαστες συμβουλές για γυναίκες που κοκκινίζουν μόνο από τον ήλιo.....





1) Δώστε σημασία στη λεπτομέρεια
Επινοήστε μικρά, αλλά αποτελεσματικά τρικ για να ανανεώσετε το ενδιαφέρον και των δυο σας για το σεξ. Πηγαίνετε για ύπνο γυμνή, κάντε σεξ με τα φώτα ανοιχτά ή κλειστά, «παίξτε» στην κουζίνα ή στο καθιστικό και γενικώς κάντε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτά που συνηθίζατε μέχρι τώρα. Το νόημα είναι να αλλάξετε τη ρουτίνα σας και σταδιακά θα νιώσετε έτοιμη για μεγαλύτερες αλλαγές και πειραματισμούς. 


2) Παραμύθια για μεγάλους
Αν υπάρχει κάποια σεξουαλική φαντασίωση που θέλετε να μοιραστείτε, αλλά δεν ξέρετε τον τρόπο, βρείτε μία ερωτική ιστορία σε κάποιο βιβλίο ή περιοδικό που να σχετίζεται με το θέμα σας, και αφήστε το ανοιχτό κάπου στο δωμάτιο. Αργότερα, ρωτήστε τον, δήθεν τυχαία, τι γνώμη έχει γι’ αυτό. Αν δείξει ενδιαφέρον, παραδεχτείτε το κόλπο σας και –πού ξέρετε; – μπορεί να έχει κι εκείνος τα δικά του πικάντικα μυστικά.


3) Ουπς! Το ξέχασα…
Έχετε διάθεση να ανάψετε τα αίματα; Βγείτε για φαγητό με τον αγαπημένο σας και φορέστε ό,τι πιο ωραίο έχετε, εκτός από το εσώρουχό σας. Εναλλακτικά βγάλτε το διακριτικά, ενώ θα είστε έξω και δώστε το στο παρτενέρ σας σαν ένα μικρό δώρο-έκπληξη. Η σκέψη του να σας έχει απέναντί του χωρίς εσώρουχο –και χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα– θα είναι ικανή να τον οδηγήσει σε ακραίες αντιδράσεις μόλις βρεθείτε μόνοι σας (με την καλή έννοια πάντα). 


4) Ελληνορωμαϊκή πάλη
Απλώστε ένα μπουκάλι baby oil πάνω στα σώματά σας και τρίψτε με αυτό τις ερωτογενείς σας ζώνες. Στη συνέχεια επιδοθείτε σε ήπια…ελληνορωμαϊκή πάλη. Η όλη διαδικασία, με τα γλιστρήματα και τον «αγώνα» να ξεφύγετε από τα χέρια του μπορεί να αποδειχτεί απίστευτα ερεθιστική και να οδηγήσει σε καυτό σεξ πολύ πιο άμεσα απ’ ό,τι θα περιμένατε. Tip: Μην το εφαρμόσετε πάνω στα καλά σας σεντόνια. 


5) Σκοτεινές σκέψεις
Κάντε σεξ στο απόλυτο σκοτάδι, έτσι ώστε να μην μπορείτε να δείτε το παραμικρό. Σε μια απομακρυσμένη ακρογιαλιά, χωρίς φεγγάρι, ή απλά στο κρεβάτι σας με τα πατζούρια κλειστά και τις κουρτίνες τραβηγμένες, σε οποιοδήποτε μέρος θα είναι ικανό να μεγιστοποιήσει τη συγκέντρωσή σας πάνω σε αυτό που αγγίζετε, γεύεστε, μυρίζετε και ακούτε μόνο. Μη δίνοντας έμφαση στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, θα βιώσετε τις υπόλοιπες αισθήσεις (και τον ενθουσιασμό σας) πιο έντονα. 


6) Φερθείτε του με το γάντι
Χρησιμοποιήστε πινέλα διαφόρων μεγεθών και άλλα απαλά αντικείμενα για να αγγίξετε και να «χτυπήσετε» το δέρμα του – και στη συνέχεια εκείνος το δικό σας. Δοκιμάστε ένα πινέλο του ρουζ ή ακόμη και ένα φτερό ξεσκονίσματος (βεβαιωθείτε απλά ότι δεν έχει αλλεργία στα πούπουλα). Ό,τι κι αν επιλέξετε, το νευρικό του σύστημα θα σας ευγνωμονεί για το ερωτικό, ερεθιστικό άγγιγμα που θα του έχετε προσφέρει. 
   

7) Ρίξτε τα ζάρια
 Παίξτε μαζί του το παρακάτω παιχνίδι – που θα σας βγάλει και από τη δύσκολη θέση σε περίπτωση που δεν έχετε το θάρρος να ζητήσετε όσα κατά βάθος θέλετε. Πάρτε δύο ζάρια και γράψτε στο πρώτο, με λευκά αυτοκόλλητα, έξι ρήματα με νόημα –αγγίζω, γλείφω κ.λπ.– και έξι ερωτογενείς ζώνες του σώματος στο δεύτερο. Στη συνέχεια ρίξτε το ζάρι, βάλτε τις λέξεις στη σειρά και αφήστε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους. 


8) DIY
Αφήστε τον σύντροφό σας να σας κοιτάζει την ώρα που αυνανίζεστε και ζητήστε του να κάνει κι αυτός το ίδιο. Το συγκεκριμένο θέαμα αποτελεί ισχυρότατο διεγερτικό, αλλά και χρήσιμο μέσο για να δείξει ο ένας στον άλλον τι του αρέσει. Χρησιμοποιήστε διάφορες κινήσεις και αγγίγματα, για να του δείξετε λεπτομερώς πώς σας αρέσει να σας αγγίζουν. 


9) Μαξιλαροπόλεμος
Για να ερεθίσετε την κλειτορίδα σας ενώ κάνετε σεξ, βάλτε ένα μαξιλάρι κάτω από τα οπίσθιά σας. Αυτή η στάση φέρνει τη λεκάνη σας πιο κοντά στην δική του και αυξάνει την επαφή και την τριβή που δέχεται η κλειτορίδα σας. Για το μέγεθος των οργασμών σας ούτε λόγος.


10) Η στάση της JLo
Αν θέλετε να δείχνετε ακαταμάχητη κατά τη διάρκεια του σεξ, δεν υπάρχει πιο κολακευτική στάση από το να γείρετε και να ακουμπήσετε σε έναν τοίχο, με το πρόσωπο προς τα μπροστά, και την πλάτη σας να σχηματίζει καμπύλη, έτσι ώστε να τονίζονται τα οπίσθιά σας. Θα δείχνετε πιο λεπτή, με μακριά πόδια και απίστευτα sexy (= περισσότερη αυτοπεποίθηση= καλύτερο σεξ).


11) Σαν παγωτό
 Μπορεί η διαδικασία του στοματικού έρωτα να μην είναι η αγαπημένη σας (εκτός κι αν το κάνουν σ’ εσάς), ωστόσο είναι ένα από τα πιο σημαντικά προκαταρκτικά και να είστε σίγουρη πως θα του μείνετε αξέχαστη, αν ξέρετε να το κάνετε σωστά. Χαλαρώστε τη γλώσσα σας και γλείψτε το πέος του, από τη βάση μέχρι την κορυφή του, σαν παγωτό. Στη συνέχεια, ακουμπήστε την επιφάνεια του πέους του μόνο με τη μύτη της γλώσσας σας, πάνω, κάτω, αριστερά και δεξιά. Παρατηρήστε τις αντιδράσεις του, εναλλάσσοντας τις δύο τεχνικές. 


12) Αντίστροφη μέτρηση
 Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να του κάνετε ένα δώρο που θα θυμάται για καιρό. Χαϊδέψτε το πέος του με κατεύθυνση προς τα κάτω εννέα φορές και στη συνέχεια άλλες εννέα με κατεύθυνση προς τα πάνω. Επαναλάβετε τη διαδικασία με ένα «βήμα» λιγότερο ανά φορά. Οκτώ, εφτά, έξι…μέχρι να φτάσετε στο μηδέν. Η αναμονή θα τον τρελάνει.


13) Επιβραδύνετε τη διαδικασία
 Αν ο σύντροφός σας είναι λίγο ανυπόμονος την ώρα που τον βοηθάτε να τελειώσει με το χέρι σας, δοκιμάστε τo παρακάτω τρικ: ενώ βρίσκεται στον δρόμο προς την κορύφωση, σφίξτε με την παλάμη σας την κορυφή του πέους του, κρατήστε έτσι για μερικά δευτερόλεπτα και έπειτα συνεχίστε το έργο σας. Αυτό θα επιβραδύνει τον οργασμό του και θα μεγιστοποιήσει την ηδονή την ώρα που θα τελειώνει.


14) Βάλτε ένα χεράκι
 Την επόμενη φορά που ο αγαπημένος σας αποφασίσει να κατέβει χαμηλά, πάρτε την πρωτοβουλία να τον βοηθήσετε (αυτόν, αλλά και τον εαυτό σας) κρατώντας απαλά τα χείλη του αιδοίου σας ανοιχτά, την ώρα που αυτός κάνει την υπόλοιπη δουλειά. Αυτό θα αποκαλύψει την κλειτορίδα σας, διπλασιάζοντας την ευχαρίστηση που θα σας προσφέρει το κάθε άγγιγμα. 


15) Φέρτε τα…μέσα έξω
 Αν δυσκολεύεστε να φτάσετε σε οργασμό μόνο μέσω της διείσδυσης, δοκιμάστε αυτό το απλό τρικ. Φέρτε τον εαυτό σας κοντά στην κορύφωση ζητώντας από τον αγαπημένο σας να τρίψει την κλειτορίδα σας με το πέος του για περίπου 10 λεπτά και αφήστε τον να διεισδύσει (με δύναμη) μόνο τη στιγμή που θα νιώθετε έτοιμη να φτάσετε σε οργασμό. Ακόμη κι αν δεν τα καταφέρετε με την πρώτη, θα έχετε ούτως ή άλλως περάσει μαζί του ένα πολύ απολαυστικό δεκαπεντάλεπτο.


16) Η δύναμη των τριών

Για απόλαυση επί τρία (όχι άτομα), πείτε του να βάλει το ένα του δάχτυλο μέσα σας, ένα άλλο στον πρωκτό σας και ένα τρίτο πάνω στην κλειτορίδα σας. Μετά, ζητήστε του να τρίψει και τα τρία σημεία συγχρόνως. Η επιτάχυνση του οργασμού σας θα φτάσει τα 0-100 μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. 


17) Βουτήξτε στα ρηχά
Ο σύντροφός σας μπορεί να λατρεύει τις απότομες, δυνατές ωθήσεις που βλέπει στις ταινίες πορνό, ωστόσο οι ρηχές διεισδύσεις μπορεί να είναι καλύτερες για εσάς, γιατί διεγείρουν πιο άμεσα τις περιοχές του κόλπου που είναι πιο ευαίσθητες στην άσκηση πίεσης και κάνουν τον κόλπο σας να συσπάται ευχάριστα από ηδονή.


18) Κοιτάξτε τον στα μάτια
Πολλά ζευγάρια αποφεύγουν την οπτική επαφή την ώρα που φτάνουν σε οργασμό. Είναι μια πολύ προσωπική στιγμή και χρειάζεται μεγάλη οικειότητα και εμπιστοσύνη για να την μοιραστείς με κάποιον. Όμως, δεν υπάρχει πιο διεγερτικό θέαμα από το να κοιτάζετε τον σύντροφό σας την ώρα που φτάνει σε οργασμό – τόσο που μπορεί να πυροδοτήσει και τον δικό σας. 


19) Ο χορός της κοιλιάς
Τη στιγμή του οργασμού είναι μάλλον απίθανο να έχετε ελεύθερους εγκεφαλικούς νευρώνες για να σκεφτείτε περίπλοκες μεθόδους που θα κάνουν τη διαδικασία πιο έντονη. Ορίστε λοιπόν ένας εύκολος τρόπος, που δεν απαιτεί και πολλή σκέψη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, τη στιγμή που πλησιάζετε στην «έκρηξη», είναι να ρουφήξετε το στομάχι σας προς τα μέσα, σαν να προσπαθούσατε να χωρέσετε σε ένα στενό φόρεμα, ένα νούμερο μικρότερο από το κανονικό. Με αυτό το τρικ θα αναγκάσετε τον οργανισμό σας να αναπνέει πιο βαθιά και θα βιώσετε τον οργασμό πιο έντονα. 

20) The Butterfly Effect
 Και για πρωταθλητές του σεξ: Χαρίστε στον εαυτό σας μια καυτή επαφή τρίτου τύπου …από απόσταση. Αγοράστε ένα δονητή-πεταλούδα με τηλεχειριστήριο (θα τον βρείτε σε όλα τα sex shops), φορέστε τον (είναι φτιαγμένος για να φοριέται μέσα από το εσώρουχο, κάτω από τα ρούχα, χωρίς να φαίνεται), βγείτε για ένα χαλαρό ποτό και δώστε στον αγαπημένο σας το τηλεχειριστήριο – και τον έλεγχο των οργασμών σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι φεύγοντας δεν θα το ξεχάσει στο μπαρ…
glamourmagazine.gr
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!