Τελικά υπάρχει το σημείο G στις γυναίκες και που βρίσκεται???

Πριν κάποια χρόνια στην American Journal of Obstetrics & Gynecology, δημοσιεύτηκε ένα επιστημονικό άρθρο που αποκαλούσε το "σημείο G", ένα είδος γυναικολογικού ufo αμφισβητώντας έτσι την ύπαρξή του!
Το σημείο G, όχι μόνο υπάρχει αλλά προκαλεί και ... ηλεκτροπληξία!



 
Το Πανεπιστήμιο του Καϊρου, έχει εντελώς διαφορετική άποψη. Σύμφωνα με επιστημονική ανακοίνωσή του, ("The electrovaginogram: study of the vaginal electric activity and its role in the sexual act and disorders") ο γυναικείος κόλπος παράγει ηλεκτρικά κύματα, τα οποία επηρεάζουν την κολπική σύσπαση κατά την είσοδο του πέους. Ανακάλυψαν μάλιστα ότι μπορούν να καταγράψουν ηλεκτρικά κύματα από τον κόλπο και θεωρούν πιθανό να υπάρχει ένας κοπικός βηματοδότης. Αυτός δεν είναι άλλος από το σημείο G!

Αν υπάρχει, πού βρίσκεται???

  Τι είναι λοιπόν το πολυσυζητημένο και πολυ... αναζητημένο σημείο G; Πρόκειται για μια πολύ μικρή περιοχή στο πάνω τοίχωμα του κόλπου, προς την κοιλιά, και βρίσκεται περίπου 5-7 εκατοστά από την είσοδο του κόλπου.

Γιατι το λέμε "σημείο G" και όχι E, H, F...

"Νονός" του σημείου G ήταν ο γερμανός γυναικολόγος Ernst Grafenberg που την δεκαετία του ΄50 έγραψε πρώτος από όλους ένα επιστημονικό άρθρο για "μια ερωτογενή ζώνη στο εμπρόσθιο κολπικό τοίχωμα, η οποία διογκώνεται με τον ερωτικό ερεθισμό". Από το αρχικό του επιθέτου του ονομάστηκε G.

Πώς θα καταλάβω ότι "πέτυχα τον στόχο"?

  Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Οι απόψεις για το πώς θα εντοπίσουμε το σημείο G, είναι πολλές. Άλλοι λένε ότι ο μονος τρόπος να ερεθιστεί είναι να βρίσκεται η γυναίκα από πάνω κατά την σεξουαλική πράξη.

  Άλλοι υποστηρίζουν με φανατισμό ότι ο καλύτερος τρόπος εντοπισμού του, είναι η "είσοδος από πίσω". Πολλές γυναίκες μάλιστα επιμένουν ότι λόγω του σημείου που βρίσκεται το σημείο G, καταφέρνουν να το αγγίξουν καλύτερα άντρες με μικρότερο και λεπτότερο πέος ( σας το είπαμε από τον τίτλο : τα νεά είναι ελπιδοφόρα!).
 
Και ένα "ιατρικό μυστικό" για να καταλάβετε ότι είστε σε... καλό δρόμο.

Μια ένδειξη ότι μάλλον το εντοπίσατε, είναι ότι εκείνη την στιγμή η γυναίκα νιώθει έντονη επιθυμία για ... ούρηση! Πράγμα όχι και τόσο ευχάριστο αλλά απολύτως φυσιολογικό αφού το σημείο G, είναι σε απόσταση αναπνοής από την ουρήθρα!
 
Καλή επιτυχία!