Ανακοινώθηκε επίσημα το Grand Theft Auto V!!!

Η Rockstar Games ανακοίνωσε σήμερα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της το Grand Theft Auto V, σημειώνοντας πως το πρώτο trailer της νέας παραγωγής θα κάνει την εμφάνισή του στις 2 Νοεμβρίου. 

Το επίσημο site της Rockstar φέρει απλά ένα λογότυπο, σημειώνοντας μόνο την αποκάλυψη υλικού την επόμενη Τετάρτη και μέχρι στιγμής η εταιρία δεν έχει δεχθεί να κάνει την παραμικρή ανακοίνωση.  Μέχρι στιγμής ουδείς γνωρίζει τα υποστηριζόμενα formats, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε έκπληξη μόνο στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί η φήμη αποκλειστικότητας στο Wii U (που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες)....
Η κυκλοφορία του Grand Theft Auto V αναμένεται στα τέλη του 2012, ενώ υπενθυμίζουμε πως η Rockstar εργάζεται ήδη πάνω στο Max Payne 3 που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2012. Οι πρώτες πληροφορίες για το πέμπτο μέρος της σειράς μιλούν για μία πόλη που θα θυμίζει το σημερινό Hollywood, ενώ η κωδική ονομασία της παραγωγής στο εσωτερικό της ομάδας ανάπτυξης είναι Rush. Η τελευταία σημαντική κυκλοφορία της σειράς ήταν το Grand Theft Auto IV που έκανε την εμφάνισή του τον Απρίλιο του 2008.
 enternity.gr