ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ : Ποιο είναι το IQ της ομορφιάς σου;

Νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα για την ομορφιά σου, αλλά πόσο σίγουρη είσαι; Μπορεί να πέφτεις πάντα για ύπνο αφού έχεις κάνει ντεμακιγιάζ όμως πόσο σίγουρη είσαι για το αν τα φαγητά που περιέχουν ζάχαρη προκαλούν ρυτίδες στο δερματάκι σου; Απάντησε ειλικρινά στις παρακάτω ερωτήσεις και μάθε ποιο είναι το IQ της ομορφιάς σου!




Υπάρχει περίπτωση να πάθεις μόλυνση αν χρησιμοποιήσεις το μέικ-απ μιας φίλης σου;
Α. Σίγουρα, πάντα υπάρχει αυτό το ρίσκο
Β. Αποκλείεται αυτό είναι απλά ένας μύθος ομορφιάς
Γ. Ίσως μπορεί να συμβεί, ειδικά αν δεν ξέρω καλά την ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί η φίλη μου

Η κατανάλωση ζάχαρης μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση ρυτίδων;
Α. Ναι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο...δυστυχώς
Β. Μπορεί μόνο αν έχω θέμα με το ζάχαρο μου
Γ. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, μπορεί η διατροφή να επηρεάζει το πώς δείχνει το δέρμα μου αλλά δεν φταίει για την εμφάνιση των ρυτίδων. Άλλα πράγματα όπως το να μην ακολουθώ πιστά τν ρουτίνα της ομορφιάς μου(καθαρισμός, ενυδάτωση) παίζουν μεγαλύτερο ρόλο

Αν κάθεσαι πολύ συχνά σταυροπόδι, τότε θα πεταχτούν οι φλέβες σου και θα κάνεις κιρσούς;
Α. Όχι δεν ισχύει, μόνο αν στέκεσαι όρθια για πολλές ώρες μπορεί να συμβεί
Β. Ειδικά με πολύ κολλητά υφάσματα, όπως κολάν είναι ακόμη πιο πιθανό
Γ. Δεν έχει καμία σχέση το σταυροπόδι με τους κιρσούς, δεν είναι αλήθεια

Υπάρχουν κρέμες και είδη μασάζ, που μπορούν να σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα;
Α. Ναι το μασάζ Shiatsu ειδικά μπορεί να κάνει θαύματα
Β. Ναι αλλά πρέπει να γίνεται συστηματικά. Κάποιες κρέμες πρέπει να απλώνονται περίπου 2 φορές την εβδομάδα και το μασάζ πρέπει να γίνεται μια με δύο φορές για να είναι αποτελεσματικό.Εγώ το κάνω συστηματικά και έχω δει αποτέλεσμα!
Γ. Όχι η κυτταρίτιδα και άρα η αποθήκευση του λίπους δεν μπορεί να εξαλειφθεί τόσο εύκολα, απλά μπορώ να την κρύψω με τα κατάλληλα ρούχα ή να την βοηθήσω να εξαλειφθεί λιγάκι, αλλά όχι τελειώς ειδικά χωρίς άσκηση.

Όλα τα φυτικά προϊόντα είναι καλύτερα για το δέρμα σου.
Α. Είναι αλήθεια. Υπάρχουν οργανικά αντί για χημικά που σίγουρα είναι πιο ήπια για το δερματάκι μου.
Β. Δεν είναι και απαραίτητο. Στην περίπτωση αλλεργίας σε πιο φυτικά συστατικά -ειδικά στα ευαίσθητα δέρματα- είναι πολύ χειρότερα τα φυτικά
Γ. Όχι, τα χημικά χρησιμοποιούνται για κάθε τύπο δέρματος ξεχωριστά και άρα είναι καλύτερα για όλες

Περισσότερα Α: Το πιο πιθανό είναι να έχεις περισσότερα καλλυντικά από όσα χρειάζεσαι πραγματικά στο νεσεσέρ της ομορφιάς σου και κυρίως μην ακούς όσα λένε οι γύρω σου για την ομορφιά. Είσαι κάπως αφελής σχετικά με τα θέμα της ομορφιάς σου και καλά θα κάνεις να ανεβάσεις στα ύψη το IQ της ομορφιάς σου, επιλέγοντας να κερδίσεις τις εντυπώσεις απλά.

Περισσότερα Β: Είσαι κάπως ευαίσθητη σχετικά με το πώς σε επηρεάζουν διάφορα προϊόντα ομορφιά αλλά καλά θα κάνεις να μην παίρνεις ότι ακούς τις μετρητής αφού μπορείς να κατηγορήσεις τα καλλυντικά για πράγματα που δεν οφείλονται σε αυτά. Αυτό που πρέπει να κάνεις για να δεις το IQ της ομορφιάς σου να ανεβαίνει στα Ουράνια, είναι να γίνεις εσύ η θεά της ομορφιάς!

Περισσότερα Γ:Το IQ της ομορφιάς σου είναι πολύ υψηλό, αφού ξέρεις τι είναι βλεβερό και τι σου κάνει καλό, αλλά και ποια προϊόντα είναι τα κατάλληλα για εσένα και ποια όχι. Λογική και ομορφιά συνδυάζονται τέλεια σε σένα!