Η Lindsay Lohan θα ποζάρει γυμνή για $1 εκατ.!!



Στα χνάρια της Παμέλα Άντερσον και η Λίντσεϊ Λόχαν.
Το κακό κορίτσι του Χόλιγουντ δέχθηκε να φωτογραφηθεί γυμνή για τον αντρικό περιοδικό Playboy έναντι του $1.000.000 (!)


 


Σύμφωνα με την σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα TMZ, η 25χρονη σταρ απέρριψε αρχικά την πρόταση του Χιου Χέφνερ, ο οποίος της πρόσφερε $750.000 προκειμένου να φωτογραφηθεί για το περιοδικό του, αλλά όπως φαίνεται το μεγάλο αφεντικό ήταν ιδιαίτερα γενναιόδωρο με την νεαρή ηθοποιό ανεβάζοντας το ποσό.

Φημολογείται μάλιστα ότι η φωτογράφιση έχει ήδη ξεκινήσει από το Σαββατοκύριακο, με την Λίντσεϊ Λόχαν να προσπαθεί να συνδυάσει τις καλλιτεχνικές της δραστηριότητες με την κοινωνική εργασία στο νεκροτομείο της πόλης που της ανατέθηκε εκ νέου πριν λίγες ημέρες από το δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

Να θυμίσουμε ότι η Λίντσεϊ Λόχαν οδηγήθηκε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου σε φυλακές του Λος Άντζελες καθώς δεν εμφανίστηκε παρά ελάχιστες φορές στο πρόγραμμα εθελοντικής υπηρεσίας στο Κέντρο Γυναικών του Λος Άντζελες, ποινή που της είχε επιβληθεί τον περασμένο Μάιο έπειτα από την δίκη της για την κλοπή ενός κολιέ αξίας $2.500.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Λίντσεϊ Λόχαν θα ποζάρει γυμνή. Το 2008 φωτογραφήθηκε από τον Μπερτ Στερν ως άλλη Μέριλιν -μόλις έξι εβδομάδες πριν ο διάσημος φωτογράφος βρεθεί νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών- και είχε δηλώσει ότι ένιωθε άνετα κατά την διάρκεια των λήψεων.
tovima.gr