Τα Γιάννενα αποκτούν χριστουγεννιάτικο πάρκο!

Ελεύθερη είσοδος για μικρούς και μεγάλους...
Στη «Λίμνη των ξωτικών» καλούνται να κάνουν φέτος βόλτες μικροί και μεγάλοι στα Γιάννενα για να ζήσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων στο νέο χριστουγεννιάτικο πάρκο που αποκτά η πόλη!




Τα ξωτικά θα τους υποδέχονται από την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, στο πάρκο «Λιθαρίτσια», στο κέντρο της πόλης και θα αναλαμβάνουν την ξενάγησή τους στο χριστουγεννιάτικο σκηνικό της πόλης.

Οι επισκέπτες θα βρουν στο πάρκο το Εργαστήρι των Ξωτικών, με το ταχυδρομείο-εξπρές για Βόρειο Πόλο, το Μαγικό Εργαστήρι των Κατασκευών, τον πάγκο για την Ανακύκλωση των Παιχνιδιών και των Βιβλίων, το Κουκλοθέατρο με τους καλικάντζαρους και το Δέντρο της Γης.

Πολλά ξύλινα μαγαζάκια αποτελούν την ιδανικότερη λύση για να επιλέξει κάποιος τα χριστουγεννιάτικα δώρα του, ενώ ανάμεσα στα στολισμένα δέντρα, με τα χιλιάδες λαμπιόνια και το τεχνητό χιόνι, θα βρουν το Σπίτι του Άη Βασίλη, που θα τους περιμένει, για να τους χαρίσει μια ζεστή αγκαλιά και μια αναμνηστική φωτογραφία!

Όσοι βρεθούν στο χριστουγεννιάτικο πάρκο θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν πατινάζ στον πάγο, να γυρίσουν τον κόσμο πάνω στα όμορφα ζωάκια του καρουζέλ και να επιδοθούν σε απίθανες φιγούρες πάνω στα φουσκωτά και το τραμπολίνο.
Σε όλη τη διάρκεια των γιορτών, το πάρκο θα φιλοξενεί σειρά πρωτότυπων εκδηλώσεων- μουσικές, καλλιτεχνικές, δημιουργικές ενασχολήσεις- που θα δώσουν ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον στην καθημερινή γιορτινή διασκέδαση των επισκεπτών.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο λειτουργίας του πάρκου, 3 και 4 Δεκεμβρίου, η Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος ετοιμάζει το πιο γλυκό καλωσόρισμα στους μικρούς και μεγάλους φίλους, προσφέροντας μοναδικές χριστουγεννιάτικες γεύσεις και χαρίζοντας μικρά μυστικά ζαχαροπλαστικής εντελώς δωρεάν.

Η είσοδος στο πάρκο θα είναι ελεύθερη.
newsbeast.gr