Τέρμα γκάζια με το ΝΕΟ Need for Speed: The Run

Το πιο εμπορικό αγωνιστικό παιχνίδι όλων των εποχών επιστρέφει. Ετοιμαστείτε να αγωνιστείτε για την ίδια σας τη ζωή, σε μια αγωνιώδη καταδίωξη από τη δυτική ως την ανατολική ακτή των ΗΠΑ.


Με τη συμμετοχή γνωστών σταρ, όπως η Christina Hendricks του «MadMen» και ο Sean Faris από το «Never Back Down», καθώς και τα μοντέλα Irina Shayk και Chrissy Teigen του SportsIllustrated Swimsuit 2011, το Need for Speed: The Run μεταφέρει τον παίκτη σε έναν συγκλονιστικό αγώνα.
Ο παίκτης βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ως Jack Rourke και οδηγεί για απίστευτα χιλιόμετρα, από το San Francisco ως τη Νέα Υόρκη αντιμετωπίζοντας 200 ακόμα οδηγούς, ενώ προσπαθεί να αποφύγει τους αστυνομικούς και τη μαφία, που τον καταδιώκουν.


«Αυτό είναι το εκτενέστερο, ταχύτερο και πιο επικίνδυνο Need for Speed που έχει γίνει», δήλωσε ο Jason De Long, Executive Producer του Need for Speed The Run. «Το παιχνίδι διατηρεί τη συναρπαστική δράση που χαρακτηρίζει τη σειρά, ενώ ξεχωρίζει για το απίστευτο θέαμα που προσφέρουν οι συμμετέχοντες σταρ».
Το Need for Speed: The Run, μάλιστα, προσφέρει μια εθιστική πρόκληση και ένα έντονα ανταγωνιστικό multiplayer παιχνίδι. Στον τελευταίο αυτό τίτλο επιστρέφει ξανά το Autolog, που επιτρέπει την παροχή feedback της απόδοσης του παίκτη λεπτό προς λεπτό, στους φίλους, τους εχθρούς και τους online ανταγωνιστές τους.

Ο μηχανισμός DICEgame, που συνέβαλλε και στη ρεαλιστική απόδοση των πεδίων μάχης στο Battlefield 3, προσφέρει τη δυνατότητα για την αποτύπωση συναρπαστικών σκηνών αγώνων, όπως οι ολισθηρές πλαγιές του Independence Pass, με τα πιο εντυπωσιακά οχήματα, όπως η νέα 2012 Porsche Carrera S και η 2012 Lamborghini Aventador.

Το TheRun αποτελεί τη 18η συνέχεια του NeedforSpeed, που ξεκίνησε το 1994 και έχει πουλήσει περισσότερα από 115 εκατ. αντίτυπα, αποφέροντας έσοδα πάνω από $1 δις. 
nooz.gr