Η Nicole Scherzinger έγινε 33, είναι μόνη και ψάχνεται!

Δύο αρνήσεις ισούνται με μία κατάφαση και δύο χωρισμοί (ένας από τις Pussycat Dolls και ένας από τον Lewis Hamilton) με την ολική αποδοχή της Nicole Scherzinger ως της πιο καυτής single του πλανήτη.






Οι γονείς της είναι αρτηριοσκληρωτικοί Καθολικοί. Ο παππούς της είναι και παπάς. Η ίδια γεννήθηκε στη Χονολουλού. Ακόμα δεν αρχίσαμε δηλαδή και μετράμε ήδη τρία αξιώματα ικανά να στηρίξουν 12ωρα ανδρικών φαντασιώσεων με σενάρια που ξεκινούν από το αφελές (Χαβάη, ωραίες γκόμενες) και ξεπερνούν το αρρωστημένο (παππούς ιερωμένος και άτακτη εγγονή).
Η αλήθεια είναι -κι ας φλερτάρω εδώ με τις παρυφές εισαγωγής σε συνέντευξη του cover σε γυναικείο νοικοκυρο-lifestyle περιοδικό- ότι η Nicole Scherzinger μπορεί να έκλεισε τα 33, αλλά τα καλύτερα τώρα ξεκινούν γι' αυτήν. Για μας να δεις...

Εγκλωβισμένη σε μια 4χρονη σχέση με τον κατά 7ετία νεότερό της Lewis Hamilton, (ναι, αυτόν που κοροϊδεύει και φέτος (ποιος;) ο Sebastian Vettel), η Scherzinger, που αν έχεις το Θεό σου ήταν το θύμα(!) στο συγκεκριμένο affair, έχασε πολύτιμο χρόνο, με συνέπεια κι εμείς να χάσουμε πολύτιμες φωτογραφίσεις, εξώφυλλα, το γυμνό της κορμί και άλλα μείζονος σημασίας ντοκουμέντα.
Αλλά. Η ιστορία και ο χαρακτήρας της δαιμόνιας Nicole είναι τα εχέγγυα για ένα πολύ πιο σέξι μέλλον. Ο ελάχιστος χρόνος που περνούσε μαζί με τον Hamilton τα δύο τελευταία χρόνια την ώθησε να ανοίξει την ντουλάπα με τα ταλέντα και να βγάλει δυο-τρία καινούργια κομμάτια έξω.

Το 2010, η σοκολατί Scherzinger με παρτενέρ τον Derek Hough κερδίζει για πλάκα το αμερικάνικο Dancing with the Stars και δηλώνει ότι η εμπειρία του Dancing της άλλαξε τη ζωή. Μία εκ των κριτών, η Carrie Ann Inaba, θα πει ότι η Nicole ήταν η καλύτερη celebrity-χορεύτρια στη 10χρονη ιστορία του show. Από τα λίγα που καταλαβαίνεις για τις γυναίκες, είναι πασιφανές ότι η Nicole έπεσε με τα μούτρα στον χορό, γιατί δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει (,Lewis). Και αρίστευσε. Αν θυμάσαι καλά και η Ματθίλδη Μαγγίρα τα έδινε όλα κάθε Κυριακή στο πρώτο ελληνικό Dancing with the Stars. Μετά, χώρισε και αυτή.


Με τις ευχές του DWTS λοιπόν, η Nicole πήρε λίγο τα πάνω της, αποφάσισε επιτέλους να χωρίσει από τον ολίγον τι χαλβά Hamilton, φέτος έχει το ρόλο του τηλεοπτικού κριτή στο Χ-Factor και παράλληλα ετοιμάζει το πρώτο της tour χωρίς τις Pussycat Dolls που ξεκινά το 2012 για την προώθηση του πρώτου της solo δίσκου, ονόματι “Killer Love” (σπόντα μήπως;). Α, το tour έχει την κωδική ονομασία “Trust me I lie”. Κι άλλη σπόντα μήπως; Επιπλέον, η Nicole φέρεται να τα βρήκε τελικά (μετά από 6μηνες διαπραγματεύσεις) με τον Andrew Lloyd Webber και να υποδυθεί τη Μαρία Μαγδαληνή στο remake του “Jesus Christ Superstar”.

Οι όχι και τόσο δηλωμένοι fans της Scherzinger βγαίνουν σιγά-σιγά από το καβούκι τους, αφού το τελευταίο 6μηνο, το όνομά της συζητιέται περισσότερο απ' ό,τι τα 6 τελευταία χρόνια συνολικά. Οι δε δηλωμένοι fans αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Με δεδομένες τις πληγές της από το χωρισμό και τη φανατική της ενασχόληση με 2.124 διαφορετικές ιστορίες (για να τον ξεπεράσει), ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τα πιο τολμηρά shootings που έκανε ποτέ. Απλά μαθηματικά είναι. Όσες δεν μπορούν το κάτι παραπάνω, αλλάζουν χτένισμα μετά από έναν χωρισμό. Όσες μπορούν, φωτογραφίζονται στο Maxim (ή αλλού) και δείχνουν στον πρώην όσα δεν εκτίμησε επαρκώς.


Για να μην είμαστε και αχάριστοι, η Nicole μας έχει χαρίσει (απαράδεκτα) λίγες σέξι στιγμές, βλέπε Maxim περσινού Ιουλίου και FHM φετινού Φεβρουαρίου. Μπορεί και καλύτερα. Το ξέρουμε, το βλέπουμε. Και θα μας δικαιώσει έστω και στα 31. Έχει τα φόντα και την υποχρέωση να σκαρφαλώσει κι άλλο στη σκάλα των 100 πιο σέξι γυναικών του περιοδικού FHM, αν και φέτος έκανε άλμα που θα ζήλευε και ο μόνιμος παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους, Dwight Phillips. Το 2010 την βρήκε στο νούμερο 73, αλλά ο χωρισμός και η εποικοδομητική της αντίδραση σ' αυτόν την έστειλαν ήδη στο νούμερο 9 για το 2011.

Με αυτούς τους ρυθμούς, το 2012 θα την βρει στο βάθρο. Εδώ θα είμαστε (και θα την χαζεύουμε γυμνή).
oneman.gr