Γυμνή και αγκαλιά με γουρούνια για 104 ώρες...στο όνομα της τέχνης!

Μία ανατρεπτική έκθεση αποφάσισε να διοργανώσει μία καλλιτέχνιδα στο Μαϊάμι. Η Miru Kim πέρασε 104 ώρες μέσα στο θόλο μίας γκαλερί μαζί με την συντροφιά αξιαγάπητων γουρουνιών. Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν το γυμνό θέαμα, αφού η κοπέλα έχει όλο της το σώμα ακάλυπτο.



Θα κοιμάται και θα τρώει μαζί με τα οικόσιτα ζώα, σε μία προσπάθεια να ανακαλύψει εκ νέου την ύπαρξή της, αφού το ξένο προς αυτήν περιβάλλον βοηθάει στην μεγαλύτερη συνειδητοποίηση του εαυτού της.


Ωστόσο, οι συνθήκες, στις οποίες πρόκειται να φιλοξενηθεί, δεν είναι οι καλύτερες. Ο θόλος αποτελεί ένα συγκροτημένο βιομηχανικό περιβάλλον, γι' αυτό και το επίπεδο της μυρωδιάς είναι σχεδόν τοξικό.

Η κοπέλα που είναι κόρη ενός Κορεάτη φιλοσόφου εμπνεύστηκε την ιδέα για την έκθεση: "I Like Pigs And Pigs Like Me", ύστερα από ένα βιβλίο σχετικά με τα χαρακτηριστικά του σώματος.
Παράλληλα, η επαφή της με τα γουρουνάκια και η ξεχωριστή σχέση που ανέπτυξε μαζί τους άρχισε, όταν ακόμα φοιτούσε στο πανεπιστήμιο και ανακάλυψε πόσο η ανατομία του και το χρώμα του δέρματος τους είναι κοντά στους ανθρώπους.



"Τα γουρούνια είναι ευαίσθητα, έξυπνα ζώα και όταν μπήκα στον θόλο μαζί τους σε αυτές τις φάρμες αντέδρασαν με φόβο ή περιέργεια στην αρχή", είπε η νεαρή καλλιτέχνης.

Η Miru Kim είχε προηγουμένως τραβήξει τα βλέμματα με τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, όπου πάλι γυμνή εμφανίζεται σε περίεργες τοποθεσίες, όπως εγκαταλελειμμένα εργοστάσια, τούνελ και γέφυρες.



news247.gr