Τα 4 απλά βήματα για τέλεια και σφιχτά .....οπίσθια!!

Τα τέλεια οπίσθια επιστρέφουν και αποτελούν το απόλυτο must. Οι άντρες ποιες θεωρούν ως ιδανικές αναλογίες; Πώς θα αποκτήσετε...το επιθυμητό αποτέλεσμα; 
Η αλήθεια, όσον αφορά το λόγο που οι άντρες τα βρίσκουν ακαταμάχητα και αναμφισβήτητα πιο θελκτικά απ' ότι το στήθος, εντοπίζεται στη θέση στην οποία βρίσκονται και αποτελούν το μεγαλύτερο ατού του γυναικείου σώματος....

Ευτυχώς υπάρχουν έξυπνες ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε καθημερινά για να συσφίξετε τα οπίσθια σας.

Βήμα 1ο
Η συχνή και σωστή άσκηση είναι απαραίτητη για σφιχτούς γλουτιαίους, ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές και τα στάνταρ της Τζένιφερ Λόπεζ.

1. Αρχίστε με ένα ολιγόλεπτο τζόκινγκ για προθέρμανση.
2. Κάντε 3 σετ διατάσεων των ποδιών για 20 λεπτά εναλλάσσοντας τα πόδια σας κάθε φορά.
3. Κάντε 3 σετ των 20 λεπτών ανοίγοντας τα πόδια σας.
4. Κάντε 3 σετ των 20 λεπτών σε στάση του σκι έχοντας τα πόδια προς τα εμπρός. Σιγουρευτείτε ότι τα γόνατά σας έρχονται στην ίδια ευθεία με τα δάχτυλά σας καθώς σκύβετε σχηματίζοντας γωνία 90 μοιρών. Ως καθοδήγηση τοποθετήστε πίσω σας μια καρέκλα και σιγουρευτείτε ότι τα οπίσθιά σας αγγίζουν κάθε φορά την καρέκλα.
5. Τεντωθείτε. Τελειώστε κάνοντας μαλάξεις στα οπίσθιά σας, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στους μυς.

Βήμα 2ο
Το τρέξιμο δεν είναι μόνο καλό για την καρδιά και την αντοχή σας! Φορέστε τα παπουτσάκια σας και βγείτε στο δρόμο!

Βήμα 3ο

Χρησιμοποιώντας τακτικά μια καλή βούρτσα σώματος ή ένα ειδικό σφουγγάρι, επιτυγχάνεται η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και κάνει τα σκληρά σημεία του δέρματος πιο σφριγηλά, απαλά και ροδαλά.

Βήμα 4ο
Βάζοντας σε καθημερινή βάση πρωί και βράδυ τα ειδικά προϊόντα σώματος για αδυνάτισμα και σύσφιγξη, επιτυγχάνετε μια ουσιαστική αναδόμηση του σώματός σας καθώς και την αισθητή βελτίωση της υφής της επιδερμίδας σας.