Νέο κενό ασφαλείας στο Facebook...Δημοσιοποίησαν φωτογραφίες του Zuckerberg για να το αποδείξουν!

Mεγάλη ήττα γνώρισε ο δημιουργός του Facebook Mark Zuckerberg καθώς δημοσιοποιήθηκαν  προσωπικές του φωτογραφίες λόγω κενού ασφαλείας του κοινωνικού δικτύου.
Βγήκαν στη δημοσιότητα για πρώτη φορά φωτογραφίες του Ζούκερμπερκ με την κοπέλα του και το τεράστιο σπίτι του κόστους 7 εκατομμυρίων δολαρίων χωρίς την άδεια του.....

Τις φωτογραφίες «ανέβασε» ένας web expert ο οποίος ήθελε να αποδείξει το κενό ασφαλείας που υπάρχει στο κοινωνικό δίκτυο και με το οποίο αν κάποιος κάνει πολλά reports σε φωτογραφίες χρηστών του αυτομάτως του δίνεται η δυνατότητα να έχει πρόσβαση ακόμη και σε φωτογραφίες που είχαν σήμανση «private» και τις έβλεπε μόνο ο χρήστης που τις είχε ανεβάσει.

Εκπρόσωπος του Facebook είπε ότι αυτό το πρόβλημα θεωρείται προσωρινό λόγω των τελευταίων αλλαγών στις ρυθμίσεις ασφαλείας και ότι κανείς «αδιάκριτος» επισκέπτης δε θα μπορεί να βλέπει τις φωτογραφίες των άλλων χρηστών. Ωστόσο οι φωτογραφίες από τη «χλιδάτη» ζωή του Ζούκερμπερκ, πλέον, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αποδεικνύοντας ότι ούτε ο ίδιος ο ιδρυτής του δε κατάφερε να προστατευθεί, πόσο μάλλον οι απλοί χρήστες. 
Στις φωτογραφίες βλέπουμε προσωπικές στιγμές του με την κοπέλα του και τους φίλους του αλλά και μια φωτογραφία στην οποία κρατά μια νεκρή κότα η οποία στη συνέχεια γίνεται… «πανέ».
Η απάντηση από τον ίδιο τον δημιουργό αναμένεται λίαν συντόμως… 



Μήπως τελικά έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν την άποψη ότι το  είναι τίποτε άλλο παρά ένας μεγάλος «ρουφιάνος»;
prionokordela.gr