5 Ατάκες που θέλει να ακούει μια γυναίκα...

«Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος», υποστηρίζει το τραγούδι και αν βρίσκετε αυτήν την άποψη σωστή και κουνάτε συγκαταβατικά το κεφάλι σας, εμείς θα επιχειρήσουμε να σας δώσουμε ένα χέρι βοήθειας, για να… βρείτε μιαν άκρη.







Αφού, λοιπόν, κάνατε την πρώτη επαφή, μιλήσατε σ’ ένα κλαμπ, ένα πάρτι ή στο τηλέφωνο, θα έρθει η ώρα να μιλήσετε λιγάκι παραπάνω, να συζητήσετε, να γεμίσετε, τέλος πάντων, κάποιες ώρες σ’ ένα ραντεβού. Ποια από τα πράγματα που θα πείτε, όμως, θα σας «φτιάξουν» στα μάτια της;

«Είσαι πολύ όμορφη». Δεν κάνει κακό να αναγνωρίσετε το γεγονός ότι περιποιήθηκε τον εαυτό της για να σας συναντήσει. Αν επρόκειτο για ένα αδιάφορο –για εκείνη- ραντεβού, δεν θα έκανε τον κόπο. Μην το παρακάνετε στα κοπλιμέντα, απλά δείξτε ότι το προσέξατε.

«Πώς ήταν η μέρα σου;». Μπορεί να είναι κοινότυπη ερώτηση, αλλά δείχνει ότι ενδιαφέρεστε και νοιάζεστε για εκείνη. Άπαξ και κάνατε την ερώτηση, μην αφαιρεθείτε… Πρέπει να ακούσετε με ενδιαφέρον την απάντησή της και θα πάρετε μπόνους, αν θέσετε νέα ερώτηση, σε συνέχεια των όσων μόλις σας εξιστόρησε.

«Περνάω πολύ καλά μαζί σου». Θεωρείται το καλύτερο που μπορείτε να της πείτε στα μέσα του ραντεβού. Λιώνει τον πάγο, τη βοηθά να χαλαρώσει, αφήστε που την καλεί να σας απαντήσει. Αρκεί η απάντηση να είναι «κι εγώ»...

«Ποια είναι η άποψή σου για το τάδε θέμα;». Κολακέψτε την, ζητώντας τη γνώμη της για ένα ζήτημα, αποφεύγοντας βέβαια θέματα όπως η πολιτική, που μπορεί να φέρουν κόντρες και να βαρύνουν το κλίμα.

«Θέλω πολύ να ξαναβρεθούμε». Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσετε ένα ραντεβού; Αποδεικνύει ότι σας αρέσει και θα εκτιμήσει ιδιαίτερα το ότι θα τη γλυτώσετε από την εκνευριστική αναμονή ενός τηλεφωνήματος.