Την βίασε μπροστά στην κάμερα του Big Brother..

Άφωνοι έμειναν οι τηλεθεατές του Big Brother στη Βραζιλία όταν είδαν on camera τον 31 ετών παίχτη του ριάλιτι, Ντάνιελ Εχανίζ να ρίχνεται στην 23χρονη φοιτήτρια Μόνικ Αμίν, ενώ εκείνη ήταν λιπόθυμη από το ποτό. Ο παίκτης κατηγορείται ότι βίασε συμπαίκτριά του, ενώ ήταν μεθυσμένη.




Όλα έγιναν μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού το βράδυ του Σαββάτου, μετά το πάρτι που έκαναν οι παίκτες του ριάλιτι. Το αλκοόλ έρεε άφθονο και κάποιοι από αυτούς μέθυσαν. Αργότερα και αφού το πάρτι είχε τελειώσει οι κάμερες του παιχνιδιού «έπιασαν» τον Εχανίζ να ξαπλώνει στο κρεβάτι της συμπαίκτριάς του, την ώρα που εκείνη κοιμόταν και λίγο μετά φαίνεται να κάνει σεξ μαζί της. Στο βίντεο, καθ' όλη τη διάρκεια της πράξης, η κοπέλα φαίνεται αναίσθητη και δεν κινείται.


Το επόμενο πρωί, όταν η Αμίν ρωτήθηκε για το περιστατικό φάνηκε να μην γνωρίζει και πολλά. Σύμφωνα με την Daily Mail η παραγωγή κάλεσε την αστυνομία και η Αμίν κατέθετε για τρεις ώρες, πριν οι την πάρουν για να της γίνουν εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρξε βιασμός ή όχι. Επίσης, πήραν τα εσώρουχα και των δυο παικτών, καθώς και τα σεντόνια.
iefimerida.gr