Τα πιο καυτά τατουάζ στα πιο Sexy κορμιά της showbiz...

Πολλές είναι οι διάσημες κυρίες που έχουν διακοσμήσει το σώμα τους με αρκετά Sexy τατουάζ..
Αν αναρωτιέστε σε πιο σημείο του κορμιού τους και τι ακριβώς σημαίνουν αυτά τα τατουάζ,δείτε μερικά παραδείγματα που ακολουθούν και θα σας διαφωτίσουν....







Charlize Theron


Το τατουάζ στον αστράγαλό της Charlize Theron ταιριάζει με αυτό της μητέρας της. Είναι ένα ψάρι Koi, ιαπωνικό σύμβολο της αγάπης.

Beyonce


Την εικόνα ενός αγγέλου που προσεύχεται επέλεξε η Beyonce για τατουάζ στο πάνω μέρος του αριστερού μηρού της.

Rihanna


 H sexy pop star έχει ένα τατουάζ στη μέση στο οποίο αναγράφεται: «forgiveness, honesty, suppression and control» δηλαδή: συγχώρεση, ειλικρίνεια, καταστολή και έλεγχος. Οι λέξεις προέρχονται από ιερά κείμενα του ινδουισμού..

Victoria Beckham
Η Victoria Beckham έχει χτυπήσει ένα αστέρι για κάθε ένα από τα μέλη της οικογένειάς της, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού της..

Megan Fox


Η καυτή Megan Fox δεν κρύβει τα tattoo της. Το πιο πρόσφατο και πιο γνωστό είναι στη δεξιά πλευρά της πλάτης της που γράφει "We will laugh at glided butterflies",το οποίο παραπέμπει σε μια φράση από την τραγωδία του  Shakespeare «Βασιλιάς Ληρ» , ενώ εντυπωσιακό είναι και το κεφάλι της Marilyn Monroe που είχε κάνει όταν ήταν ακόμα έφηβη...

Angelina Jolie


Η σέξι Angelina δείχνει με περηφάνια το νέο της tattoo που απέκτησε στο Λιβύη, όπου είχε πάει ως πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών για να βοηθήσει τους πρόσφυγες τον Απρίλιο του 2011. Οι έξι γραμμές του τατουάζ της αντιπροσωπεύουν τις γεωγραφικές συντεταγμένες της τοποθεσίας όπου γεννήθηκε το καθένα από τα έξι παιδιά της. Υπάρχει όμως και μια επιπλέον γραμμή που όλοι αναρωτιόντουσαν τι συμβολίζει, μέχρι που η ίδια αποκάλυψε ότι πρόκειται για τον τόπο γέννησης του Brad!

Katy Perry


Το τατουάζ της Kate Perry ταιριάζει με αυτό του συζύγου της  Russell Brand. Και στα δύο τατουάζ αναγράφεται «Anuugacchati Pravaha» που στα σανσκριτικά σημαίνει «Πήγαινε με τη ροή».