Η γυναίκα με το πιο ατσούμπαλο σώμα ή αλλιώς "η γυναίκα κλεψύδρα" που κάνει καριέρα μοντέλου!!

Με τη περίμετρο της μέσης της να μην ξεπερνά τα 50 εκατοστά, το μοντέλο από τη Ρουμανία δεν περνά απαρατήρητο. Διάβασε την ιστορία της...





Με καταγωγή από τη Ρουμανία, το 30χρονο μοντέλο Ioana Spangenber έχει γίνει γνωστή ως "η γυναίκα-κλεψύδρα", καθώς η περίμετρος της μέσης της δεν ξεπερνά τα 50 εκατοστά.


Παρά το γεγονός ότι έχει δεκτεί πολύ κριτική έχει κατά καιρούς, πως με την εικόνα της προβάλει το κλισέ των ανορεξικών μοντέλων, η ίδια επιμένει πως τρώει κανονικά 3 γεύματα την ημέρα.
"Κανείς δεν το πιστεύει ότι τρώω κανονικά. Απλώς έχω πολύ μικρό στομάχι. Είναι σαν έχω γαστρικό δακτύλιο και όταν τρώω πολύ, ανακατεύομαι", αναφέρει στην εφημερίδα The Sun, ενώ δεν κρύβει την αδυναμία της στη σοκολάτα!


Πριν από μερικά χρόνια (συγκεκριμένα το 2006) γνώρισε τον Γερμανό σύζυγό της Jan και όπως αποκαλύπτει τότε κατάφερε να νιώσει εντελώς άνετα με την εικόνα της και να αποδεχτεί τον εαυτό της , όπως την αποδεχόταν ο άντρας της.
 Όσο για την ιδέα για το μόντελινγκ; Προέκυψε εντελώς ξαφνικά, όταν ανέβασε φωτογραφίες της online και είδε πως είχαν μεγάλη ανταπόκριση.