Ο “Τσακ Νόρις” θα ενώσει Σλοβακία και Αυστρία!

Μια πεζογέφυρα, η οποία θα συνδέει τη Σλοβακία με την Αυστρία και πρόκειται να κατασκευαστεί το προσεχές διάστημα, ενδέχεται να φέρει το όνομα του περιβόητου Αμερικανού πρωταγωνιστή ταινιών δράσης Τσακ Νόρις, όπως προκύπτει από σχετική έρευνα που διεξήγαγε μέσω διαδικτύου το Περιφερειακό Συμβούλιο της Μπρατισλάβας.
Η υποψηφιότητα του ονόματος του Τσακ Νόρις έως σήμερα έχει συγκεντρώσει 3.545 ψήφους στην ιστοσελίδα που διατηρεί στο Facebook το Συμβούλιο, ενώ η πρόταση για την ονομασία της σε “Γέφυρα Μαρίας-Θηρεσίας” -της Αυτοκράτειρας της Αυστρίας στον 18ο αιώνα- έχει λάβει μόλις 266.

Η τελική απόφαση για την ονομασία θα ληφθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο της Μπρατισλάβας, όμως ο κυβερνήτης της περιοχής Πάβολ Φρέσο δήλωσε πως επιθυμεί τη συγκατάθεση της κοινής γνώμης όσον αφορά την ονομασία της πεζογέφυρας, η οποία θα εγκαινιασθεί το προσεχές καλοκαίρι.

Γνωστός για τις ταινίες δράσης στις οποίες πρωταγωνιστεί και για την δεινότητά του στις πολεμικές τέχνες, ο Τσακ Νόρις αποτελεί αντικείμενο αμέτρητων ανεκδότων που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου..
nooz.gr