ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ: Ουρά νυφικού που φτάνει τα 2.823 μέτρα..!

Το βιβλίο ρεκόρ Γκίνες αναγνώρισε την ουρά νυφικού, που φτάνει τα 2.823 μέτρα, και παρουσιάστηκε χθες στο Βουκουρέστι από τους διοργανωτές της έκθεσης «Marriage Fest» και τους εκπροσώπους του οίκου νυφικών.
Όσοι επιθυμούν να δουν το νυφικό με την τεράστια ουρά, μπορούν να επισκεφθούν την πλατεία Συντάγματος του Βουκουρεστίου από τις 23 μέχρι και τις 25 Μαρτίου....



Χθες, το εντυπωσιακό νυφικό ήταν ορατό από μακριά, αφού το 17χρονο μοντέλο που το φορούσε, κάθισε πάνω σε ένα μπαλόνι, το οποίο «ανέβηκε»με τη βοήθεια ειδικού μηχανισμού αρκετά μέτρα πάνω από το έδαφος για να το θαυμάσουν οι περαστικοί.


«Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι που καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας και να φέρουμε πάλι πίσω τον τίτλο (το ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη ουρά νυφικού) στη Ρουμανία» είπε ο Άλιν Κάραμαν, εκπρόσωπος των διοργανωτών.



Στόχος των διοργανωτών ήταν να δημιουργήσουν ένα νυφικό με ουρά μήκους 2.750 μέτρων, για να καταρρίψουν το προηγούμενο ρεκόρ, που κρατούσε από το Δεκέμβριο του 2009. Τελικά, οι διοργανωτές και ο οίκος νυφικών όχι μόνο πέτυχαν, αλλά ξεπέρασαν τον αρχικό τους στόχο.


Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία του νυφικού και της τεράστιας ουράς είναι 4.700 μέτρα ταφτάς, 10,5 μέτρα μετάξι ζακάρ, 45 μέτρα φόδρας, πέρλες, χάντρες και πούλιες διαφόρων μεγεθών.




Είναι η δεύτερη φορά που η Ρουμανία κατακτά το ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη ουρά νυφικού. Η πρώτη ήταν το 2009, όταν το Βουκουρέστι κατάφερε να μπει στο βιβλίο Γκίνες, με ουρά νυφικού μήκους άνω των 1.500 μέτρων. Στη συνέχεια, το ρεκόρ καταρρίφθηκε από Κινέζους και Ολλανδούς σχεδιαστές και μόλις χθες επέστρεψε στη Ρουμανία.
newsbeast.gr