Η νέα εκκεντρική μόδα Guaru - Πώς να μοιάζεις με ζωντανή κούκλα!


Είναι θλιβερό..
Τόσο όμορφα κορίτσια και καταστρέφουν τον εαυτό τους κάνοντας πλαστικές επεμβάσεις και βάζοντας στα νεανικά πρόσωπα στρώσεις μακιγιάζ θέλοντας να μοιάσουν στην γνωστή κούκλα των παιχνιδιών...





Dakota Rose:
H απίστευτη ομοιότητα της 19χρονης με την κούκλα Μπάρμπι την έχει κάνει πολύ δημοφιλή σε χώρες όπως η Ιαπωνία και η Κίνα, όπου έχει παρουσιαστεί και σε τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων.Μεγάλη ανησυχία προκαλεί η νέα μόδα του διαδικτύου που θέλει τους ανθρώπους και συγκεκριμένα νέα κορίτσια να βάφονται με τρόπο που να μοιάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο με κούκλες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η νεαρή Dakota Rose, που από την πρώτη μέρα που ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο με την ίδια να βάφεται σάρωσε το ίντερνετ.


Valeria Lukyanova:
Μπορείτε να πιστέψετε ότι αυτή η κοπέλα που βλέπετε στις φωτογραφίες έχει σάρκα και οστά; Κι όμως η 21χρονη Ουκρανή Valeria Lukyanova έχει προκαλέσει σάλο εξαιτίας της καταπληκτικής ομοιότητάς της με την Barbie. Μάλιστα το αψεγάδιαστο, σχεδόν κέρινο πρόσωπό της, προκαλεί ανατριχίλα!Η 21χρονη «κούκλα» έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές στο facebook και στο twitter, αλλά και πολλούς επικριτές. Δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι έσπευσαν να φτιάξουν ακόμα και σατιρικό βίντεο για χάρη της θέλοντας να δείξουν ότι αυτό το κουκλίστικο πρόσωπο και σώμα είναι αποτέλεσμα πολλών πλαστικών επεμβάσεων.Στο προφίλ της στο facebook η Valeria έχει δεκάδες φωτογραφίες και σχεδόν σε όλες είναι τόσο ίδια με την διάσημη κούκλα... Ακόμα πιο ...τρομακτικό είναι ότι και το σώμα της 21χρονης είναι ολόιδιο με αυτό της Barbie με μέση απίστευτα στενή και τεράστιο στήθος..



Laura Catherina:
Μετά από αρκετές πλαστικές επεμβάσεις, στρώσεις μακιγιάζ και το απαραίτητο Photoshop η Laura Catherina κατάφερε να πετύχει τον στόχο της να μοιάσει με την Barbie. Αυτό το κορίτσι έχει διχάσει την κοινή γνώμη, αλλά δείχνει να το απολαμβάνει…Διακαής πόθος; Να γίνει Barbie..ο λόγος και την Laura Catherina η οποία υπεβλήθη σε μια σειρά απο πλαστικές επεμβάσεις, στρώσεις μακιγιάζ και με λίγο Photoshop κατάφερε να πετύχει τον στόχο της. Έτσι λέει εκείνη. Αλλά επιτρέψτε μου να πώ ότι όλο αυτό το μοντέλο είναι βλακώδες και επικίνδυνο. Δεν είναι τυχαίο ότι η επιλογή της δίχασε εκατομμύρια χρηστών στο διαδίκτυο. 



Margaret Palermo:
Η Margaret Palermo είναι μια ακόμη κοπέλα που ακολουθεί την εκκεντρική… μόδα που έχει ονομαστεί «ζωντανές κούκλες».
«Είναι ένα αθώο και καλό κορίτσι που του αρέσουν τα φρου φρου και τα φιογκάκια» λέει η μητέρα Palermo για την 15χρονη κόρη της Venus που ανεβάζει στο διαδίκτυο βίντεο με την ίδια να ποζάρει σαν ζωντανή κούκλα.
Η Venus, γνωστή online ως Venus Angelic, τράβηξε την προσοχή στο διαδίκτυο ανεβάζοντας οδηγίες και συμβουλές για το πώς άλλα κορίτσια μπορούν να επιτύχουν το συγκεκριμένο λουκ.Η παρουσιάστρια της εκπομπής στην οποία εμφανίστηκαν μητέρα και κόρη δήλωσε πως θα είχε τρομοκρατηθεί αν η δική της κόρη ήθελε να ντύνεται σαν κούκλα, χαρακτηρίζοντάς το «μη φυσιολογικό».