40χρονη μητέρα πέθανε τρώγοντας το τετραπλό μπέργκερ των 10.000 θερμίδων!

40χρονη μητέρα βρέθηκε νεκρή στο χώρο του Heart Attack Grill, έχοντας μόλις φάει το τετραπλό μπέργκερ καρδιακή προσβολή. Ένα μόλις χρόνο μετά τον θάνατο του ίδιου του εκπροσώπου τύπου του μπεργκεράδικου από τον ίδιο λόγο. Δυστυχώς οι σερβιτόρες, αν και ντυμένες νοσοκόμες, δεν έχουν ιδέα από πρώτες βοήθειες...




«Αυτό το εστιατόριο είναι κακό για την υγεία σας». Η συγκεκριμένη επιγραφή είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις μπαίνοντας στον χώρο του Heart Attack Grill στο Λας Βέγκας, ένα upscale μπεργκεράδικο που συνδυάζει θηριώδη μπέργκερ με σέξι σερβιτόρες με θηριώδη στήθη.
Δυστυχώς οι πελάτες του, δεν παίρνουν την συγκεκριμένη προειδοποίηση στα σοβαρά...


Όπως συνέβη στην 40χρονη μητέρα που βρέθηκε νεκρή στο τραπέζι της, έχοντας μόλις ολοκληρώσει το διαβόητο τετραπλό μπέργκερ (το οποίο κατέχει και το σχετικό ρεκόρ του βιβλίου γκίνες), μαζί με μερικές μαργαρίτες και ένα πακέτο τσιγάρα.


Εννοείται πως ο συγκεκριμένος θάνατος το μόνο που θα κάνει είναι να ενισχύσει την δημοτικότητα του συγκεκριμένου μαγαζιού.
Άλλωστε, όπως χαρακτηριστικά λέει ο ιδιοκτήτης, Τζον Μπάσο «Σε αντίθεση με τα τσιγάρα, εγώ έχω βάλει παντού προειδοποιητικές πινακίδες που λένε πόσο επικίνδυνα είναι αυτά που σερβίρουμε για την υγεία των πελατών, από την πρώτη μέρα που ανοίξαμε το 2005. Κάτι που σημαίνει ότι, νομικά, δεν έχουμε καμία ευθύνη».
Το μόνο ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι, εσείς θα «τολμούσατε» να καθίσετε να φάτε εδώ;
thenetwar