Ολα τα φετινά γκολ (68) του Λίονελ Μέσι με την Μπαρτσελόνα σε ένα βίντεο!!


Μπορεί η φετινή χρονιά να μην είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη για την Μπαρτσελόνα, αφού αποκλείστηκε από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και έχασε το πρωτάθλημα από την Ρεάλ Μαδρίτης, όμως αυτή είναι η πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του Λίονελ Μέσι.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, καθώς έχει ήδη γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Καταλανών πριν καν συμπληρώσει τα 25 του (σ.σ. κλείνει τα 25 στις 24/6), με το πιο πρόσφατο επίτευμά του να είναι αυτό των περισσότερων γκολ μέσα σε μία σεζόν, ξεπερνώντας τα 67 γκολ που είχε πετύχει τη σεζόν 1972-1973 ο Γκερντ Μίλερ με την Μπάγερν Μονάχου. Ο 25χρονος άσος έχει σημειώσει 46 γκολ στην Primera Division, 14 στο Τσάμπιονς Λιγκ, τρία στο ισπανικό Σούπερ Καπ, δύο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων , δύο στο Copa Del Rey και ένα στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.
Ο Λίονελ Μέσι μπορεί να διευρύνει ακόμη περισσότερο την εκπληκτική επίδοσή του, μια και απομένουν τρία ακόμη παιχνίδια της Μπαρτσελόνα για την ολοκλήρωση της σεζόν (δύο στο πρωτάθλημα και ο τελικός του Copa del Rey κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο).

Απολαύστε και τα 68 γκολ του Αργεντινού «μάγου» του ποδοσφαίρου.