Άλλος ένας Έλληνας νεκρός μετά από καυγά με λαθρομετανάστες...Φόβοι για βεντέτα.

Στο πόδι οι κάτοικοι της Πάτρας, μετά τη δολοφονία 29χρονου Έλληνα.
Οι κάτοικοι απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους...Το φονικό έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Εκτός από τον 17χρονο που συνελήφθη, η αστυνομία αναζητά άλλους δύο συμπατριώτες του για το έγκλημα, μεταξύ των οποίων είναι άλλος ένας 17χρονος!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 30χρονος βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του στην περιοχή Κρύα Ιτεών της Πάτρας, βαριά τραυματισμένος, με τουλάχιστον έξι χτυπήματα από μαχαίρι στον θώρακα και τα πλευρά.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όπου λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.


Όπως προέκυψε από την έρευνα της Ασφαλείας Πατρών, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, οι τρεις αλλοδαποί περνώντας από την περιοχή, καυγάδισαν με τον 30χρονο έξω από το σπίτι του.


Στη συνέχεια ο 30χρονος ακολούθησε τους τρεις αλλοδαπούς και καυγάδισαν εκ νέου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις αλλοδαποί, τον μαχαίρωσαν τουλάχιστον έξι φορές και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.


Με βάση τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν 17χρονο
ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, τόσο ο 17χρονος που συνελήφθη, όσο και ο συμπατριώτης συνομήλικός του, είχαν συλληφθεί τον τελευταίο μήνα από τις αστυνομικές αρχές, για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα και τους είχε δοθεί προθεσμία για φύγουν.
Ούτε όμως μία δήλωση συμπάθειας από τους ντόπιους "ανθρωπιστές" του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ. Ούτε και από τον Δήμο της Πάτρας. Αν βέβαια κάποιοι Έλληνες είχαν σκοτώσει έναν λαθρομετανάστη, τότε οι κάθε φυράματος "αντιρατσιστές" θα είχαν κάψει την πόλη. Και θα είχε καταφθάσει και το Διεθνές Παρατηρητήριο από το Ελσίνκι να μας ανακρίνει!
newsit