Αυτή είναι η μεγαλύτερη τηλεόραση LED στον κόσμο...


Το τελευταίο επίτευγμα της Sharp είναι μια τηλεόραση τεχνολογίας LED με διαγώνιο 90 ιντσών και κωδική ονομασία LC-90LE745U. Πρόκειται για την μεγαλύτερη τηλεόραση LED που έχει κατασκευαστεί ποτέ.



Η γιγάντια τηλεόραση της Sharp ενσωματώνει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες, όπως 3D, Full HD LED και το Aquomotion 240 της εταιρίας, για την άψογη αναπαραγωγή των ταινιών με έντονη δράση.


Ο γιγαντοοθόνη της Sharp προσφέρει καταπληκτική εικόνα και παρά το τεράστιο μέγεθος της είναι σχετικά λεπτή και ελαφριά (βάρος 64 κιλά και βάθος 13 εκατοστά). Επίσης χάρη στην τεχνολογία LED δεν καταναλώνει περισσότερο από δύο 75αρες λάμπες φωτισμού.


Φυσικά ενσωματώνει Wi-Fi και υποστηρίζει όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως, Facebook, Skype, Netfix, Vudu, Hulu Plus, CinemaNow,Twitter και Blockbuster.


Το μοντέλο αυτό, όπως και τα υπόλοιπα της σειράς Aquos διαθέτει το σύστημα Advantage LIVESM. Πρόκειται για δωρεάν ιντερνετική υπηρεσία μέσα από την οποία μπορούν οι χρήστες να ζητήσουν τεχνική υποστήριξη για την σωστή ρύθμιση της τηλεόρασης .


Προς το παρόν θα προσφέρεται μόνο στις ΗΠΑ και από επιλεγμένα καταστήματα στην τιμή των 10.999 δολαρίων.
agelioforos