Τρισδιάστατο Body painting που τρομάζει....


Η 19χρονη καλλιτέχνης από Ιαπωνία Choo-San μεταμορφώνει τα μοντέλα της σε τρομακτικές φιγούρες, ζωγραφίζοντας στο σώμα τους ανατριχιαστικά φερμουάρ, κουμπιά, πρίζες και κορδόνια! Απίστευτη δημιουργικότητα ή νοσηρή φαντασία;«Η τέχνη δεν έχει στεγανά ούτε μπορείς να της βάλεις όρια. Ακόμη περισσότερο η ζωγραφική στο σώμα που αποτελεί μια ιδιαίτερη κατηγορία έκφρασης του καλλιτέχνη. Αν καταφέρεις να δημιουργήσεις μια… ηχηρή ψευδαίσθηση τότε και η δημιουργικότητα αλλά και η φαντασία έχουν επιτύχει το σκοπό τους», εξηγεί η νεαρή καλλιτέχνης.
Η Chooo-San, αν και είναι μόλις πρωτοετής φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Musashino Art στο Τόκιο της Ιαπωνίας, έχει ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει τα βλέμματα του κοινού και την προσοχή των ανθρώπων της τέχνης στο πρόσωπό της.


Χρησιμοποιώντας μόνο ακρυλικά χρώματα, δημιουργεί εκπληκτικά ρεαλιστικές εικόνες πάνω στο σώμα των μοντέλων της οι οποίες «τρομάζουν» τους θεατές, συγκεντρώνοντας ποικίλα σχόλια.

«Ανακάλυψα το ταλέντο μου στην τρισδιάστατη ζωγραφική στο σώμα όταν στα διαλείμματα της μελέτης μου για το πανεπιστήμιο ζωγράφιζα στο πίσω μέρος του χεριού μου μάτια και στόματα σε διάφορες εκφράσεις», επεξηγεί η Chooo-San και συμπληρώνει: «Από εκεί και πέρα θέλησα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε κάτι πιο… ανατριχιαστικό!». 

 perierga