Το Google Maps παρακολουθεί κάθε σου κίνηση...Το Google Maps παρακολουθεί κάθε σου κίνηση και υπάρχει ένα site που το αποδεικνύει.Θυμάστε την σκηνή στο έργο Minority Report, όπου ο Tom Cruise προσπαθεί να ξεφύγει από τον νόμο, αλλά δεν μπορεί να αποφύγει την ανίχνευση γιατί παντού υπάρχουν σκαναρίσματα της ίριδας και δίνουν την τοποθεσία του στην κεντρική βάση δεδομένων; Αυτό δεν θα συμβεί αύριο, έχει ΉΔΗ αρχίσει να συμβαίνει.

Κάντε κλίκ στο παρακάτω link και μπείτε στο mail σας, πάνω αριστερά σας δείχνει το location history σας ανά ημέρα, κάντε κλίκ σε διάφορες ημερομηνίες και θα δείτε που ακριβώς ήσασταν:

accounts.google.com

Εάν έχετε Smartphone και παίρνετε για ευκολία τα μέιλ σας από εκεί (πολύ sic!), τότε χαιρετίσματα...


Δεν έχει σημασία τι privacy ρυθμίσεις χρησιμοποιείται. Οι πληροφορίες συλλέγονται και αποθηκεύονται κάπου.Είναι όμως ένας κεραυνός εν αιθρία, που σας επαναφέρει στην πραγματικότητα του Μεγάλου Αδελφού, όταν βλέπετε ένα δισδιάστατο χάρτη που δείχνει τις καθημερινές σας κινήσεις, την επίσκεψη σε κάποιο φίλο ή το σινεμά που πήγατε.Η μεγάλη πλάκα που θα πάθετε είναι όταν σας δείχνει σημεία ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ !!!

Μήπως όμως, όντως ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ και δεν το θυμάστε;

Φυσικά αυτό συμβαίνει όταν έχετε ενεργοποιημένες τις location services, και αν τυχόν τις απενεργοποιήσετε, διαπιστώνετε ότι μυστηριωδώς έχουν ξανά ενεργοποιηθεί.

Άντε δοκιμάστε και καλή παρέα με τον Μεγάλο Αδελφό, εσείς φίλοι γκατζετάκηδες !