Τωρα ψάχνουν τον «αγαπούλα» να τον προφυλακίσουν για τα στημένα

Στη φυλακή θα οδηγηθεί τελικά ο πρώην ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Καβάλας, Μάκης ψωμιάδης, μετά την απόφαση απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών για τη σύλληψη και προσωρινή κράτηση του για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών.



Μετά την απολογία του κατηγορουμένου η εισαγγελέα Αθηνά Θεοδωροπούλου είχε ζητήσει την προφυλάκιση του Μάκη Ψωμιάδη, ο ανακριτής όμως Γιωργος Κασίμης, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση είχε τη γνώμη ότι ο κατηγορούμενος έπρεπε να μείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους στους οποίους περιλαμβάνονται η καταβολή 600.000 ευρώ, η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές την εβδομάδα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Η διχογνωμία αυτή οδήγησε την υπόθεση στο Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο τάχθηκε υπέρ της προφυλάκισης του Μάκη Ψωμιάδη. Μετά την τελευταία δικαστική εξέλιξη αναμένεται να εκδοθεί και τυπικά το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και μόλις συλληφθεί από τις διωκτικές αρχές θα οδηγηθεί στη φυλακή.
Σήμερα κατέθεσε και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκό, Νίκος Πατέρας, στον 9ο Τακτικό Ανακριτή ως μάρτυρας που προτάθηκε από τον κατηγορούμενο στην υπόθεση Μάκη Ψωμιάδη για την υπέράσπισή του...

iefimerida.gr