Κάποτε ήταν αρσενικά.....Τώρα έχουν κορμιά που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες...


Μπορεί να νιώθουν γυναίκες αλλά είχαν γεννηθεί με αντρικά γεννητικά όργανα. 
Αν δεν το γνωρίζαμε τότε δύσκολα θα το μαντεύαμε καθώς τις καμπύλες τους και τα καταπληκτικά τους κορμιά θα ζήλευε και μια κανονική γυναίκα.













Andrej Pejic
Το μοντέλο ονόματι Andrej Pejic φημίζεται για την ικανότητα του να διαφημίζει τόσο αντρικά όσο και γυναικεία ρούχα. Τον Ιανουάριο του 2011 στις επιδείξεις μόδας του Παρισιού περπάτησε στις πασαρέλες σε επιδείξεις για τον Jean-Paul Gaultier καθώς και τα αντρικά σόου για τον Marc Jacobs.

Lea T.

Η Βραζιλιάνα Lea T. ήταν κάποτε… Leandro Cerezo. Αυτό όμως δεν τη σταμάτησε από το να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο διάσημα τρανσέξουαλ μοντέλα στη βιομηχανία της μόδας. O οίκος μόδας Givenchy είχε αποκαλέσει την Lea μούσα του.

Claudia Charriez


Ποιος θα πίστευε άραγε ότι η Claudia Charriez είχε γεννηθεί άντρας. Κι όμως, έγινε μοντέλο διεθνούς φήμης κερδίζοντας μάλιστα τον τίτλο στο διαγωνισμό ομορφιάς το επόμενο τρανσέξουαλ μοντέλο της Αμερικής.

Florencia De La V


Η Florencia De La V από την Αργεντινή είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες τρανσέξουαλ ηθοποιούς στον κόσμο. Έχει εμφανιστεί σε σαπουνόπερες, σε περιοδικά και ήταν κάποτε εκδότρια περιοδικού. Σήμερα είναι παντρεμένη με άντρα και έχει αποκτήσει δύο παιδιά ως ανάδοχη μητέρα.

Sirapassorn Atthayakorn


Η Sirapassorn Atthayakorn από την Ταϊλάνδη στέφθηκε Μις διεθνής βασίλισσα σε διαγωνισμό ομορφιάς του 2011.