ΖΩΔΙΑ: Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου για τα 12 Ζώδια...

Τι προβλέπεται στα ερωτικά των 12 ζωδίων για τον μήνα Νοέμβριο;







ΚΡΙΟΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας, όπου ο έρωτας θα  παίξει  πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας καθώς η παρουσία της Μαύρης Σελήνης στο δικό σας ζώδιο μπορεί να παρομοιαστεί σαν μια ορμητική καταιγίδα αισθησιασμού και ασυγκράτητου πάθους που έρχεται να ξεδιψάσει τη συναισθηματική και σεξουαλική ζωή αντίστοιχα. Επιπροσθέτως ο Άρης μέσα από τον Λέοντα βρυχάται για σαρκική απόλαυση και επικράτηση. Ιδιαίτερα, το τρίγωνο που σχηματίζει με τη Μαύρη Σελήνη με το ξεκίνημα του μήνα θα εγκαινιάσει μια νέα ερωτική διαδρομή στα μυστηριώδη και απάτητα μονοπάτια της σχέσης σας. Η Πανσέληνος στις 10 του μήνα δίνει έμφαση στην ανάγκη για ερωτική ικανοποίηση ενώ η Έκλειψη στις 25 Νοεμβρίου τονίζει το χωρίς σύνορα, φραγμούς και αποστάσεις ερωτικό πάρε δώσε κορμιού και καρδιάς.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Καθ’ όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου, οι πλανητικές θέσεις είναι ενθαρρυντικές για να πετύχετε τα  ερωτικά σας σχέδια και να ζήσετε πρωτόγνωρες  ερωτικές εμπειρίες. Αναλυτικότερα, η  παραμονή της Μαύρης Σελήνης στο δικό σας ζώδιο, εντείνει το ερωτικό πάθος και δηλώνει την ορμητική ανάβλυση της ερωτικής λίμπιντο. Νέα φλερτ, νέες γνωριμίες και περιπέτειες με τον Άρη και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τη Μαύρη Σελήνη στις 1 και 24 Νοεμβρίου αντίστοιχα θα σας ενθουσιάσουν παρασύροντας σας σε ένα ερωτικό παιχνίδι αστείρευτου πάθους και ασυγκράτητης ερωτικής έλξης. Με τον κυβερνήτη σας σε τρίγωνο με τον Δία στις 17 του μήνα  μπορείτε να είσαστε σίγουροι ότι θα καταφέρετε να κερδίσετε το ερωτικό έπαθλο όσο περιπετειώδη ή αγωνιώδη και αν είναι η εκπόρθηση του.

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα φέρει στο προσκήνιο αυτά που επί καιρό η ρόκα του έρωτα κρυφά και μυστικά ύφαινε. Πιο συγκεκριμένα η Μαύρη Σελήνη διανύοντας τον 12ο ηλιακό οίκο θα ξυπνήσει  επιθυμίες και  ορέξεις που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια της συνείδησης και της λογικής. Σε συνδυασμό μάλιστα  με τις ευμενείς όψεις που σχηματίζει με τον Άρη και την Αφροδίτη, το βέβαιο είναι πως θα ζήσετε  ερωτικές συνευρέσεις που θα ξεδιπλώσουν το αισθησιακό σας ταλέντο και θα σας μυήσουν στα μυστικά του πληθωρικού και έντονου πάθους. Τέλος, με την Πανσέληνο στις 10 του μήνα στο δικό σας ζώδιο θα ζήσετε την σφοδρή αγάπη και την εκτίμηση του συντρόφου και πολύ πιθανόν το φλερτ ενός κρυφού θαυμαστή.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ανασκαλίζοντας  αποσιωπημένα παράπονα και ξύνοντας παλιές πληγές θα βρείτε τη χαμένη σας πυξίδα και θα επουλώσετε τη λαβωμένη σας καρδιά. Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο στις 10 του μήνα σας βοηθά να αρχίσετε από την αρχή, να δοκιμάσετε και να πετύχετε. Επιπλέον ο Άρης μέσα από τον 5ο ηλιακό οίκο σας ωθεί να ενδώσετε στα ερωτικά φλερτ χωρίς να φοβάστε πια ότι είναι νωρίς. Αντίθετα, βρίσκετε τον εαυτό σας έτοιμο και παρών, όταν ο έρωτας καταφθάνει αυτόν τον μήνα με την ευμένεια του πλανητικού σκηνικού. Τέλος, με την Αφροδίτη και τη Μαύρη Σελήνη στον 8ο και 12ο ηλιακό οίκο αντίστοιχα , ο έρωτας θα είναι για εσάς ένα μυστικό δείπνο που θα απολαύσετε χωρίς  κανείς να το ξέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Η παρουσία της Αφροδίτης και της Μαύρης Σελήνης αφενός σε ζώδια της φωτιάς και αφετέρου  σε  οίκους του αέρα εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία ο έρωτας με αφορμή έναν άνεμο ελευθερίας θα φουντώσει και θα γίνει φωτιά. Πιο συγκεκριμένα, το ταίρι σας  χωρίς άγχος  για το αν το αγαπάτε αφήνει τη σχέση να αναπνεύσει χωρίς να σας καταπιέζει και χωρίς να σας περιορίζει. Με άνεση και ευκινησία λοιπόν στις κινήσεις και τη σκέψη  εισάγετε ένα νέο ρυθμό στη σχέση που δυναμώνει το πάθος και κάνει το μεταξύ σας χορό πιο ερωτικό και πιο συναρπαστικό. Τέλος, η έκλειψη στις 25 του μήνα στο αντιδιαμετρικό ζώδιο του Τοξότη, δίνει έμφαση στον έντονο ερωτισμό και τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που  εκπέμπει η σχέση  κινούμενη ρυθμικά στα νέα της  ερωτικά βήματα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Η παραμονή της Μαύρης Σελήνης στο ζώδιο του Κριού, δίνει εύνοια και τύχη σε αισθηματικά ζητήματα και σας εμφανίζει  ενδιαφέρουσες αισθηματικές ευκαιρίες. Επιπλέον, με το πέρασμα της Αφροδίτης στο πύρινο  ζώδιο του Τοξότη, ο έρωτας σας κλείνει πονηρά το μάτι και σας προσκαλεί στην αυλή του παραδείσου. Είναι πολύ πιθανόν να κάνετε νέες γνωριμίες μέσα από φιλικές συγκεντρώσεις ή κύκλους με άτομα με μοιράζεστε κοινές ιδέες. Επίσης δεν αποκλείεται ο έρωτας να προκύψει από μια σχέση την οποία ξεκινάτε αρχικά ως μονομάχοι ή ανταγωνιστές. Εν κατακλείδι,  η έκλειψη  στο ζώδιο του Τοξότη στις 25 Νοεμβρίου (02ο 36’) ανοίγει  την πόρτα του έρωτα ιδιαίτερα για όσους έχετε ωροσκόπο στις πρώτες μοίρες  των Διδύμων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Με τη Μαύρη Σελήνη στο 10ο ο έρωτας  ανεμίζει στο πιο ψήλο του κατάρτι ενώ με τον Κρόνο στον 4ο ένα κύμα νοσταλγίας αναταράσσει τα νερά της ψυχής σας. Οι ευμενείς όψεις της Μαύρης Σελήνης με τον Άρη και την Αφροδίτη απελευθερώνουν τη σεξουαλική ορμή και το πάθος που σιγο-καίει φουντώνει και γίνεται φωτιά. Θέματα που συνδέονται με το κύρος και την υπόληψη σας, ενεργοποιούνται και ακολουθούν εξελικτική πορεία χάρη στη δική σας δραστηριοποίηση και ενεργή συμμετοχή. Παράλληλα, η είσοδος  του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου, σας προσδίδει αποφασιστικότητα και σας οπλίζει με αγωνιστική διάθεση. Τέλος, η Έκλειψη  στο θετικό και ενθουσιώδες ζώδιο του Τοξότη είναι ιδανική για να ανοίξετε μία νέα σελίδα στην ερωτική σας ζωή αλλάζοντας τα δεδομένα της καθημερινής σας ζωής.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Η Μαύρη Σελήνη στο ζώδιο του Κριού αναμορφώνει το ερωτικό πεδίο φέρνοντας στο προσκήνιο πρόσωπα που κρατούν τα σκήπτρα της επιτυχίας και τα οποία σας ελκύουν με πάθος.  Με τρόπο ορμητικό, σφοδρό και ασυγκράτητο,  ο έρωτας, αυτό το μήνα, σας χτυπά με τα βέλη του και νιώθετε ότι  αγγίζετε το απόγειο της χαράς και της ευτυχίας. Επιπλέον, οι θετικές όψεις της Μαύρης Σελήνης με τον Άρη και την Αφροδίτης μετουσιώνουν την φαντασία σε πάθος και βιώνετε την ηδονή της απόλαυσης και της σαρκικής επαφής. Από τις 24 Νοεμβρίου ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και είναι πολύ πιθανόν παλιοί έρωτες και παρελθοντικά φλερτ να χτυπήσουν και πάλι την πόρτα της καρδιάς σας.

ΛΕΩΝ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Η σύναξη πλανητών στον Τοξότη τοποθετεί τον έρωτα σε περίοπτη θέση  ευνοώντας  τις ερωτικές απολαύσεις και τις σαρκικές ηδονές. Η σχέση αυτό το μήνα  ζει μια γιορτή με εσάς ενορχηστρωτές και συνάμα πρωταγωνιστές. Ταξίδια και μετακινήσεις με αφορμή επαγγελματικές ή κοινωνικές υποχρεώσεις σας φέρνουν πιο κοντά και σας κάνουν να ζητάτε πιο πολλά.  Το έτερο ήμισυ σας παρέχει τα πάντα στο κόκκινο με το  πάθος  να κορυφώνεται και τη λογική να εξαφανίζεται. Το τρίγωνο της Αφροδίτης στις 28 του μήνα με το Δία πάει τη σχέση πιο πέρα επεκτείνοντας την αγάπη και νομιμοποιώντας τον έρωτα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου ο έρωτας θα σας κυριεύσει και το ακράτητο πάθος θα σας σπρώξει στην περιπέτεια. Ενθουσιώδεις και ασυγκράτητοι κυνηγάτε γνωριμίες και κάνετε προσεγγίσεις που σας συνεπαίρνουν. Η Αφροδίτη στον 5ο στήνει χορό στη  καρδιά σας και σας παροτρύνει να κυνηγήσετε το άπιαστο. Από την άλλη η Μαύρη Σελήνη στον ορμητικό Κριό σας προσφέρει απεριόριστες ευκαιρίες για φλερτ και έρωτα μέσα από φιλικές επαφές και χώρους κοινωνικής δικτύωσης. Τέλος η Έκλειψη στον Τοξότη στις 25 του μήνα σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο της ζωής σας που ο έρωτας θα γραφτεί με κεφαλαία γράμματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Η Μαύρη Σελήνη καθ όλη τη διάρκεια του μήνα θα είναι εντός του 8ου ηλιακού οίκου και θα σας παροτρύνει  να θυσιάσετε τα πάντα στο βωμό του έρωτα και του πάθους. Οι όψεις της με τον Άρη και την Αφροδίτη στις 1 και 24 του μήνα αντίστοιχα φανερώνουν παθιασμένες ερωτικές συνευρέσεις που σας απελευθερώνουν από ταμπού και αναστολές. Η παρουσία του Κρόνου στο Ζυγό υποδεικνύει την ανάγκη για ένα στέρεο οικοδόμημα στην αισθηματική ζωή που θα σας προσφέρει  ασφάλεια και φροντίδα.  Τέλος, η Έκλειψη στον Τοξότη, το ζώδιο της επέκτασης και της τύχης ευνοεί τη συγκατοίκηση, τη γνωριμία με  γονείς ή τη γέννηση ενός παιδιού.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο του Ζυγού καθορίζει την παρούσα αλλά και τη μελλοντική θεώρηση της αισθηματικής ζωής. Κάποιοι απογοητευμένοι  από  ψυχοφθόρες ερωτικές σχέσεις έχετε ανάγκη να απομακρυνθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας θυμίζουν προηγούμενες ερωτικές απόπειρες. Η παρουσία του Άρη από τις 11 του μήνα στο δικό σας ζώδιο σας δίνει την ώθηση και τη δύναμη που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε δυνατά και αποφασιστικά ένα νέο κύκλο στην αισθηματική ζωή. Παράλληλα, η παρουσία της Μαύρης Σελήνης στον Κριό σας φανερώνει και κάποιες ερωτικές ευκαιρίες  που  η λίμπιντο εγκρίνει αλλά η ηθική σας λογοκρίνει.

ΖΥΓΟΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Με τη Μαύρη Σελήνη που συνδέεται με τη σεξουαλική έλξη και το ερωτικό πάθος στον 7ο ηλιακό οίκο διανύετε μια συναρπαστική περίοδο που ο έρωτας έχει τον πρώτο λόγο. Επιπλέον, η σύναξη πλανητών στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη πνέει έναν ζεστό αέρα κατανόησης και τρυφερότητας μεταξύ σας που σας φέρνει πιο κοντά. Εκδρομές και μίνι ταξιδάκια ανανεώνουν τη σχέση και σας προκαλούν ευχαρίστηση και ενθουσιασμό. Τέλος, οι ευμενείς όψεις της Μαύρης Σελήνης με τον Άρη και τον Αφροδίτη αντίστοιχα, αποκαλύπτουν κρυφές ερωτικές επιθυμίες που οδηγούν σε παθιασμένες ερωτικές συνευρέσεις που τονίζουν  την αίσθηση της ταύτισης και της ρομαντικής συνένωσης που βιώνετε αυτόν τον καιρό.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Με τον Κρόνο στο ζώδιο σας έχετε σοβαρέψει και προτιμάτε να κάνετε μικρά και σταθερά βήματα. Το  άγχος και ανησυχία σχετικά με τις προσωπικές σας επιλογές δεν σας αφήνει τα περιθώρια να είστε ανοιχτοί και ευπρόσιτοι όμως η Μαύρη Σελήνη στον Κριό ορμητική και έντονη παρακάμπτει τη λογική και αναζητά με τρόπο ορμέμφυτο και σφοδρό τον έρωτα και την ηδονή. Τις ευκαιρίες της δίνει η Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο που ευνοεί την επικοινωνία και τις επαφές μέσα από τηλέφωνα, μηνύματα και ταξίδια. Τέλος από τις 24 Νοεμβρίου δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας πρόσωπο του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Το Νοέμβριο σκοινοβατείτε ανάμεσα στην ηδονή και την εργασία, τη φωτιά και το καθήκον. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα αποτελεί μια περίοδο με αυξημένα καθήκοντα και ογκώδεις υποχρεώσεις ιδιαίτερα στον επαγγελματικό χώρο. Η Μαύρη Σελήνη στον 6ο ηλιακό οίκο δείχνει πως η κούραση και η σκληρή δουλειά σάς θρέφουν και δεν περιορίζουν στο ελάχιστο τον ανυπέρβλητο σεξουαλισμό σας. Επιπλέον, ο αγώνας και  οι επίμονες προσπάθειες στον επαγγελματικό στίβο αποζημιώνονται με τον καλύτερο τρόπο από την Αφροδίτη στον 2ο οίκο. Τα δώρα της ερωτικής ευτυχίας και της οικονομικής άνοιξης είναι η ανταμοιβή σας για όσα με απίστευτη πειθαρχία και αξιομνημόνευτη υπομονή παλεύετε. Τέλος, με την Έκλειψη στις 25 του μήνα θα λάβετε ένα μεγάλο δώρο από το έτερο ήμισυ ή θα κάνετε μαζί του ένα συναρπαστικό ταξίδι.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που μέσα από ένα αγχώδες τρέξιμο και έναν εργασιακό οργασμό υποχρεώσεων και πιέσεων θα μαζέψετε τα κομμάτια σας και θα προχωρήσετε την ερωτική σας ζωή . Η παρουσία του Δία στον 7ο ηλιακό οίκο προσυπογράφει την επιτυχία  στην αισθηματική ζωή και σας παραδίδει το κλειδί της ευτυχίας. Το έργο του έρχεται να υποστηρίξει και η Θεά του Έρωτα που μέσα από τον 2ο ηλιακό οίκο σας δίνει όλες τις ευκαιρίες για να αισθανθείτε και να βιώσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Φλερτ και ερωτικά τετ α τετ στο χώρο της εργασίας αποτελούν μικρές δίνες με τις οποίες εκδηλώνετε το αστείρευτο ερωτικό σας πάθος και τίποτα παραπάνω. Το σίγουρο είναι πως Δίας το έχει βάλει σκοπό να σας οδηγήσει σε σχέση και θα το καταφέρει ακόμα και αν χρειαστεί να μεταμορφωθεί σε χρυσή βροχή που θα πλημμυρίσει την καρδία σας με το ύδωρ του έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας δυναμικός και ταυτόχρονα ανυπέρβλητα ερωτικός. Η συγκέντρωση πλανητών στο δικό σας εύθυμο και πρόσχαρο ζώδιο απελευθερώνει όλη τη θετική σας διάθεση και σας θέτει  βασικό παίχτη σε όλα τα ημίχρονα του έρωτα και της χαράς. Με τη Μαύρη Σελήνη στον 5ο ηλιακό είστε σε ετοιμότητα να ζήσετε τον έρωτα με ένα τρόπο καινούργιο και αδοκίμαστο. Η παρουσία του Άρη στο 10ο ηλιακό από τις 11 του μήνα οίκο βάζει φωτιά στα επαγγελματικά σας γεγονός που σας ευχαριστεί και σας χαρίζει δύναμη  και ενέργεια που διοχετεύετε θερμά και ερωτικά μέσα στη σχέση σας. Τέλος, η Έκλειψη στο δικό σας ζώδιο θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Η πολυαστρία πλανητών στον Τοξότη δίνει εύνοια και τύχη σε θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ολοκλήρωση και τη νέα σελίδα που θέλετε να γυρίσετε στη ζωής σας. Ταξίδια, μετακινήσεις και εκδρομές θα αποτελέσουν αφορμή για να ζήσετε τον έρωτα στην πανοραμική του διάσταση. Ιδιαίτερα, με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη, γοητεύετε με την ομορφιά και το στυλ σας και ως εκ τούτου προκύπτουν γνωριμίες, φλερτ που σας ανεβάζουν τη διάθεση και τονίζουν την επιθυμία για σύναψη σχέσης. Η έκλειψη στις 25 Νοεμβρίου  ευνοεί μια νέα αισθηματική αρχή με άτομο από το χώρο εργασίας ή με πρόσωπο που θα πληροί τις προσδοκίες σας. Τέλος, με τη Μαύρη Σελήνη στον Κριό η ερωτική ορμή κορυφώνεται και η ερωτική περιπέτεια είναι αδιαμφισβήτητη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Με τον Άρη στον 8ο οίκο το πρώτο δεκαήμερο έχετε τα ηνία της σχέσης  χωρίς όμως να ελέγχετε ή να θέτετε υπό έλεγχο τα δικά σας ερωτικά «θέλω». Η πολυαστρία στον Τοξότη δείχνει πως κάτω από το σοβαρό και μετρημένο ύφος που βγάζετε  υπάρχει θετική  διάθεση και όρεξη να προσφέρετε αγάπη, έρωτα και χαρά. Επιπλέον, η παρουσία του Δία στο φιλικό ζώδιο του Ταύρο υπόσχεται ερωτική καρποφορία και αισθηματική γονιμότητα. Αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία της Μαύρης Σελήνης στον Κριό που σαν υπόγειο ρεύμα φέρνει απρόσμενο τσουνάμι πάθους στη θάλασσα του έρωτας σας. Εν κατακλείδι, μια ευχάριστη έκπληξη που θα κάνετε στο ταίρι σας θα αποκαλύψει τα βαθιά αισθήματα που τρέφετε για αυτό.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Με την Αφροδίτη στον 12ο οίκο αρχίζετε να αισθάνεστε πιο χαρούμενοι και έτοιμοι να ερωτευτείτε και να ταξιδέψετε στον άγνωστο και περιπετειώδη κόσμο του έρωτα και της αγάπης. Η παρουσία του Δία στον Ταύρο αποτελεί ούριο άνεμο για το πλοίο της αγάπης που ετοιμάζεται να προσαράξει στο δικό σας λιμάνι. Οι θετικές όψεις της Μαύρης Σελήνης την 1η και 24η Νοεμβρίου αντίστοιχα δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να ξεφύγετε από το παρελθόν και να κυνηγήσατε ορμητικά και αποφασιστικά τα όνειρα σας βγαίνοντας από το κουκούλι της αναδιοργάνωσης και της αβεβαιότητας. Τέλος, η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 10 του μήνα προμηνύει το άνθισμα της ερωτικής σας ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Το πρώτο δεκαήμερο η σχέση με το εταίρο ήμισυ είναι φουρτουνιασμένη και δεν αποκλείεται ο εγωισμός και από τις δυο πλευρές να οδηγήσει στα άκρα. Η είσοδος του Άρη από τις 11 στο ζώδιο της Παρθένου μετουσιώνει την ένταση σε ερωτική έλξη και πλέον το πάθος πλημμυρίζει κάθε πτυχή της ψυχής σας. Ενισχυτικά, η Μαύρη Σελήνη στον Κριό σαν ορμητικός χείμαρρος παρασύρει μακριά τα κακώς κείμενα της μεταξύ σας επικοινωνίας και αφήνει το πάθος και την ερωτική έλξη να έχουν τον τελευταίο λόγο. Τέλος, η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη τονίζει το θαυμασμό και την εκτίμηση φίλων και γνωστών για το ταίρι σας και αυτό σας ευχαριστεί καθότι νιώθετε να μοιράζεστε μαζί του κοινά ιδεώδη και ιδανικά.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου τα θέλω των άλλων σας τοποθετούν στο κρεβάτι του Προκρούστη και πρέπει να μηχανευτείτε τον τρόπο της διαφυγής ή της χρυσής τομής. Μέσα σε αυτό το ορμητικό ρεύμα έντασης και πίεσης παρουσιάζονται αισθηματικές ευκαιρίες που θα αντιληφθείτε με το πέρασμα του Άρη στην Παρθένο στις 11 Νοεμβρίου οπότε και θα μπορείτε να αξιοποιήσετε. Ο Δίας στον 4ο είναι μια θετική ένδειξή για όσους από εσάς θέλετε να «αποκατασταθείτε» και να κάνετε οικογένεια αλλά για όσους από εσάς προτιμάτε το εφήμερο και το μη δεσμευτικό επίσης θα μείνετε ικανοποιημένοι . Αυτό το μήνα μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική ή μια απρόβλεπτη γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί ένα ευχάριστο διάλλειμα από την εργένικη ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Με τον Άρη στο αντιδιαμετρικό ζώδιο του Τοξότη οι διαφωνίες και οι συγκρούσεις για θέματα οικονομικά και συναισθηματικά αναταράζουν τη σχέση και δημιουργούν ένα κλίμα ψυχρότητας και συναισθηματικής απομάκρυνσης. Επιπλέον, η παρουσία του Κρόνου στον 8ο ηλιακό οίκο δείχνει πως βιώνετε μια βαθιά υπαρξιακή απογοήτευση που πολλές φορές δεν σας αφήνει να στρέψετε την προσοχή σας σε άλλα τοπία. Η Αφροδίτη στον 10ο με το ραβδί της αισιοδοξίας και της χαράς έρχεται να μεταμορφώσει το σκηνικό και να σας δείξει τις θετικές προοπτικές της σχέσης αλλά και της ζωής σας γενικότερα. Μάλιστα, η Έκλειψη στις 25 θα φέρει ένα ευχάριστο γεγονός στη ζωή σας, ο θετικός απόηχος του οποίου θα γεμίζει τη ψυχή σας με ευχαρίστηση και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα για εσάς και το σύντροφο σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που ευνοεί τον έρωτα και την ανανέωση της ερωτικής ζωής. Η παρουσία της Μαύρης Σελήνης στον Κριό υποδεικνύει ότι το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειά σας εκτονώνεται στον αισθηματικό τομέα, όπου και αναπτύσσετε τη δράση σας. Η σειρήνα του έρωτα τραγουδά για εσάς, λοιπόν και σας καλεί σε μια ρομαντική, λεπτή και ονειρική ερωτική σύζευξη. Οι ευμενείς όψεις της Μαύρης Σελήνης με τον Άρη και την Αφροδίτη τονίζουν τη χαώδη ερωτική επιθυμία που ωθεί στη σεξουαλική ένωση  και την εκπλήρωση των σεξουαλικών οραμάτων. Τέλος, η παρουσία του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει ότι σε κάποιες περιπτώσεις πριν την άλωση του ερωτικού σας πόθου θα πρέπει να περάσετε από το ναρκοπέδιο του έρωτα.
 astrology.gr