ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Τη χτύπησε επειδή δεν έκανε Like στο status του στο Facebook!!

Μια από τις πλέον δημοφιλείς διαφημίσεις στην Ελλάδα αυτό τον καιρό είναι αυτή με τους "μιούτουαλ" και την παρεξήγηση ανάμεσα σε δύο αδέρφια, επειδή ο ένας δεν έκανε Like στο Facebook του άλλου. Στις ΗΠΑ, όμως, ένα αντίστοιχο περιστατικό ήταν κάθε άλλο παρά διασκεδαστικό.



Ο Benito Apolinar από το Τέξας συνελήφθη με την κατηγορία της επίθεσης και πρόκλησης σωματικών βλαβών. Όπως φαίνεται, ο Apolinar εξοργίστηκε επειδή η εν διαστάσει σύζυγός του δεν έκανε Like στο status που είχε αναρτήσει σχετικά με την επέτειο θανάτου της μητέρας του. Ήταν δε τόσο μεγάλος ο θυμός του που -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- αναζήτησε τη γυναίκα του και τη χτύπησε. "Είναι απίστευτο που έκαναν όλοι Like, αλλά όχι εσύ, η γυναίκα μου. Θα έπρεπε να είσαι το πρώτο Like!", φέρεται να της είπε πριν χειροδικήσει.

Ο Apolinar αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι η σύζυγός του αυτοτραυματίστηκε στην προσπάθειά της να του επιτεθεί. Καλά θα κάνει να βρει άλλη υπερασπιστική γραμμή όταν οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου, γιατί αυτή η ιστορία δεν πρόκειται να πείσει κανέναν.
e-pcmag.gr