Γιατρός υπόσχεται πως μπορεί να αλλάξει χρώμα στα μάτια από καστανά σε μπλε!

Γεννηθήκατε με καστανά μάτια, αλλά θα θέλατε να έχετε γαλάζια; Δεν χρειάζεται να βάλετε φακούς, αφού πλέον θα μπορείτε να κάνετε την αλλαγή μόνιμη με μια νέα επαναστατική τεχνική που ανακάλυψε ένας γιατρός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο οποίος ευελπιστεί να είναι διαθέσιμη και εκτός ΗΠΑ σε 18 μήνες.
Ο γιατρός Gregg Homer υπόσχεται σε αυτούς που θέλουν να γίνουν γαλανομάτηδες ότι δε θα χρειάζονται πλέον έγχρωμους φακούς επαφής.
Ο συγκεκριμένος γιατρός είναι κοντά στην ολοκλήρωση μιας μεθόδου πάνω στην οποία εργάζεται για 10 χρόνια και επιτρέπει στους ανθρώπους με καστανά μάτια να αποκτήσουν μπλε! Όπως υποστηρίζει, οι καστανομάτηδες έχουν ένα στρώμα μπλε χρώματος κάτω από το καφέ.
"Χρησιμοποιούμε λέιζερ το οποίο είναι ρυθμισμένο σε τέτοια ένταση που επιτρέπει την απομάκρυνση στρώματος από την επιφάνεια της ίριδας", είπε ο κ. Homer.
Όπως τόνισε, όσοι αποφασίσουν να έχουν μπλε μάτια δεν μπορούν ξανά να αποκτήσουν πίσω το καστανό χρώμα.
Έρευνες έχουν δείξει πως το 17% των ανθρώπων που έχουν καστανά μάτια θέλουν να αλλάξουν χρώμα!
Η νέα μέθοδος έχει εφαρμοστεί σε λίγους εθελοντές ενώ θα παρουσιαστεί στις 15 και 16 Νοεμβρίου στο OCTANe's Medical Device & Investor Forum.
Σε περίπτωση που η εταιρία βρει 15 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε 18 μήνες θα κάνει εγχειρήσεις και εκτός Ηνωμένων Πολιτειών.
cosmo.gr