Βρέθηκε κρανίο εξωγήινου στο Περού!

Ένα μουμιοποιημένο επιμήκες κρανίο που βρέθηκε πρόσφατα στο Περού ίσως είναι η τρανταχτή απόδειξη που καιρό τώρα αναζητάει ο άνθρωπος: η επιβεβαίωση δηλαδή της ύπαρξης εξωγήινων!
Το παράξενο αυτό εύρημα βρέθηκε στην πόλη Andahuaylillas στη νότια περιοχή του Quispicanchi του Περού, έχει μήκος πέριπου 50 εκατοστά και έχει προκαλέσει αμηχανία και προβληματισμό στους ανθρωπολόγους.



 
Η ανακάλυψη πραγματοποιήθηκε από τον Renato Davila Riquelme, ο οποίος εργάζεται για λογαριασμό του μουσείου Privado Ritos Andinos στο Cusco του νοτιοανατολικού Περού.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, τα μάτια του κρανίου είναι κατά πολύ μεγαλύτερα από αυτά των ανθρώπων, ενώ διακρίνονται χαρακτηριστικά που από τη μία εντοπίζονται σε πρώιμες ηλικίες και από την άλλη άλλα χαρακτηριστικά τα οποία εντοπίζονται σε ηλικιωμένους ανθρώπους (όπως π.χ. οι μεγάλοι τραπεζίτες στα δόντια)! 

Ο Riquelme, καθώς και ανθρωπολόγοι από την Ισπανία και τη Ρωσία που ταξίδεψαν έως το Περού για να εξετάσουν από κοντά το κρανίο, συμφώνησαν ότι «το κρανίο δεν ανήκει σε ανθρώπινο ον» (!) και ότι θα διεξαχθούν περαιτέρω εξετάσεις.

«Παρά το ότι αρχικά έγινε μία πρώτη επιφανειακή εξέταση, είναι προφανές ότι τα χαρακτηριστικά του κρανίου δεν αντιστοιχούν σε κάποια ανθρώπινη φυλή της Γης», πρόσθεσε ο Riquelme.
Τέλος, μία κάπως πιο «λογική και ρεαλιστική» εξήγηση θέλει το κρανίο να είχε διαμορφωθεί έτσι εξαιτίας ενδεχομένου κάποιου τελετουργικού. Η πρακτική επιμήκυνσης του κρανίου χρονολογείται γύρω στα 9.000 χρόνια π. Χ. σε λαούς της Κεντρικής και της Βόρειας Αμερικής.


Όπως και να έχει, πρόκειται αναμφίβολα για μία σημαντική είδηση, οι εξελίξεις της οποίας αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.