Αυτό είναι το πιο sexy παπούτσι του 2011!!

Το γυναικείο κοινό μίλησε και ανέδειξε το πιο sexy παπούτσι για το 2011, το οποίο φέρει την υπογραφή Valentino. H ψηφοφορία είχε 35.000 συμμετέχουσες και κράτησε από τις 26 Σεπτεμβρίου ως τις 21 Οκτωβρίου.
Ο διαγωνισμός γίνεται κάθε χρόνο και ήταν ιδέα του καταστήματος Saks της Πέμπτης Λεωφόρου της Νέας Υόρκης και του περιοδικού Footwear News.Η εν λόγω γόβα είναι ένα peep toe με φιάπα σε nude απόχρωση, διακοσμημένη με μαύρη δαντέλα. Περσινός νικητής ήταν η πολύχρωμη εξώφτερνη γόβα Christian Louboutin καλυμμένη με  Swarovski.

Πάλι στη δεύτερη θέση βρίσκεται ένα λαμπερό πέδιλο  Jimmy Choo γεμάτο Swarovski- προφανώς οι Αμερικανίδες δεν μπορούν να απαρνηθούν τη glam πλευρά τους.

Βέβαια, η διαφορά ψήφων από τον πρώτο στο δεύτερο νικητή ήταν μεγάλη, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πως η στροφή προς το chic και σοφιστικέ look είναι γεγονός παγκοσμίως - και πολύ χαιρόμαστε γι' αυτό.
Από όλα τα brands και τους σχεδιαστές, η διοργάνωση κατέληξε σε 25 φιναλίστ που θα φιλοξενηθούν στο επόμενο τεύχος του Footwear News. Οι πρώτες θέσεις καταλήφθηκαν κλασικά από τα θρυλικά ονόματα στο χώρο: Manolo Blahnik, Christian Louboutin, Dior, Givenchy, Gucci, Oscar de la Renta και Stuart Weitzman.
stylista.gr