Σοκ στην Κρήτη - Έπιασαν δάσκαλο στο κρεβάτι με δύο 13χρονους μαθητές!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης ενός 47χρονου εκπαιδευτικού στο Ρέθυμνο με την κατηγορία της παιδεραστίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η τοπική «Νέα Τηλεόραση», ο εκπαιδευτικός, ο οποίος είναι και προπονητής σε παιδικά τμήματα ομάδας του Ρεθύμνου, συνελήφθη επ' αυτοφόρω στο σπίτι του να ασελγεί σε δύο ανήλικα αγόρια.

Οι άνδρες της Ασφάλειας που παρακολουθούσαν εδώ και καιρό το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό, τον συνέλαβαν χθες το βράδυ μέσα στο σπίτι του. Η αστυνομία έχει στη διαθέση της και dvd και βιντεοκασέτες με τις αρρωστημένες ορέξεις του 47χρονου, καθώςο ίδιος φρόντιζε να καταγράφει την κακοποίηση των παιδιών

Λέγεται πως τουλάχιστον 20 περιπτώσεις μικρών σε ηλικία παιδιών, τα οποία ντρέπονταν να πουν στους δικούς τους τι είχε συμβεί, καθώς φαίνεται πως ο εκπαιδευτικός τα είχε υπό καθεστώς απειλών.
Η είδηση έχει πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία στους κόλπους της εκπαιδευτικής κοινότητας στο Ρέθυμνο, που δεν περίμενε ότι ο αυτός ο άνθρωπος θα έκρυβε τόσο καλά μία τέτοια διαφορετική πτυχή της προσωπικής του ζωής.

Πρόκειται για εκπαιδευτικό της Α' θμιας εκπαίδευσης, παντρεμένο, με παιδιά.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου αναμένεται να γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις για την υπόθεση και το πως έφτασαν στη σύλληψη του εκπαιδευτικού.
iefimerida.gr