5 μύθοι για τον γυναικείο οργασμό....


Πολλές απόψεις επικρατούν, δεν είναι όμως και πάντοτε σωστές. Ο γυναικείος οργασμός αποτελεί πόλο έλξης των επιστημόνων που κάποτε αμφισβητούσαν την ύπαρξή του. Πλέον, η γυναικεία απόλαυση στο σεξ απασχολεί μεγάλο κομμάτι της σεξουαλικής ζωής ενός ζευγαριού, κάποιοι προσπαθούν πολύ πάνω σε αυτό και το επίπεδο της ικανοποίησης μπορεί να είναι ακόμη και η συνολική διαδικασία της ερωτικής πράξης.


Τι γίνετε όμως όταν στηρίζουμε τη ζωή μας σε πράγματα που εντέλει αποδεικνύονται μύθοι; Ποιοι 5 περιτριγυρίζουν τον γυναικείο οργασμό; Οι εξής παρακάτω.

1) Κάθε γυναίκα θέλει G-spot οργασμό!

Πολλές γυναίκες το επιθυμούν αλλά δεν συμβαίνει με όλες. Η μέθοδος με το σημείο «G» δεν είναι πάντα αποτελεσματική ενώ μπορεί να οδηγήσει σε άβολες καταστάσεις. Μπορεί να κάνει μια γυναίκα να αισθανθεί ότι θέλει επειγόντως να πάει τουαλέτα, και αυτό για την ίδια δεν έχει πλάκα, ούτε αποτελεί απόλαυση! Μπορεί επίσης να της προκαλέσει πόνο, και όχι από τους πόνους που απολαμβάνει στην διάρκεια του σεξ.

2) Αναγκαία η παρουσία ενός έμπειρου παρτενέρ!

Δεν έχει να λέει. Ο οργασμός είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση. Αν δεν μπορεί να φτάσει σε αυτόν μέσω του κόλπου της, υπάρχει κι η κλειτορίδα. Μπορεί να πετύχει μόνη της έναν υπέροχο οργασμό, ακόμη και αν ο σύντροφός της δεν έχει την εμπειρία να το κάνει ο ίδιος. Η προσπάθεια του άντρα βοηθάει και με το παραπάνω, αλλά αν δεν φτάσει σε οργασμό, η ίδια κατηγορεί τον εαυτό της ενώ πολλές γυναίκες φοβούνται να φτάσουν στο σημείο αυτό.

3) Ο κολπικός οργασμός νικάει τον κλειτοριδικό!

Δεν υπάρχει διαχωρισμός για το ποιος είναι πιο δυνατός. Κι οι δύο λατρεύονται το ίδιο από το γυναικείο φύλλο και είναι εξίσου ικανοποιητικοί. Ο μόνος λόγος που μπορεί ο κολπικός να θεωρείται εκστατικός είναι γιατί δεν τον πετυχαίνεις και πολύ συχνά. Στατιστικές αποδεικνύεται ότι ένα 30% των γυναικών δεν τον έχει νιώσει ποτέ, και μόνο ένα 30% τον «γεύεται» με συχνότητα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να βγεις ραντεβού ή να παντρευτείς μια γυναίκα που δεν θα φτάσει ποτέ σε κολπικό οργασμό.Μην υποτιμάς τον κλειτοριδικό διότι κάτω υπό τις σωστές συνθήκες μπορεί να προκαλέσει «σεισμό» στην σύντροφό σου, και αυτός είναι τελικά ο στόχος.

4) Οι γυναίκες δεν εκσπερματώνουν όπως οι άντρες!

Αυτό κι είναι μύθος. Οι γυναίκες «εκσπερματώνουν» και μερικές το πετυχαίνουν με μεγαλύτερη ένταση από τους άντρες. Αποτελεί νέα επιστημονική ανακάλυψη που επιδέχεται πολλή μελέτη, ωστόσο τα πρώτα στοιχεία υπάρχουν. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι οι γυναίκες « εκσπερματώνουν» μέσω της ουρήθρας. Όπως ακριβώς και οι άντρες. Και το σπέρμα τους αποτελείται από παρόμοια συστατικά με αυτό του άντρα και παράγεται στον «γυναικείο προστάτη», ένα όργανο που είναι υπερβολικά ίδιο με αυτό του άντρα αλλά σε πιο μικρό μέγεθος. Κάποιοι επιστήμονες πιστεύουν ότι είναι το φουσκωμένο σημείο της ουρήθρας, αλλά δεν μπορούν όλες οι γυναίκες να βιώσουν αυτή την εμπειρία.

5) Ο οργασμός είναι το Α και το Ω για μία γυναίκα!

Το σεξ το απολαμβάνει είτε έρθει σε οργασμό είτε όχι. Αρκετές γυναίκες επιθυμούν κατά πολύ τα προκαταρκτικά παιχνίδια με τον σύντροφό τους από ότι το πώς και αν θα «τελειώσουν». Μια αγκαλιά, ένα φιλί, η οικειότητα που θα αναπτύξει με τον παρτενέρ της στο κρεβάτι, η φροντίδα που της δείχνουν... θα την ικανοποιήσουν πολύ περισσότερο. Ο οργασμός δεν είναι το τέλος του κόσμου αν δεν έρθει κι αν συνδυάσεις τέτοιες πράξεις με αργή και σταθερή διείσδυση, τότε θα έχει εισπράξει μεγαλύτερη ικανοποίηση στο τέλος.
sportygossip.com