Πώς θα αποκτήσετε μαλλιά με όγκο..


Θέλεις σέξι μαλλιά αλλά ο όγκος τους δε σε βοηθάει και πολύ; Με 5 εύκολα και απλά βήματα μπορείς να δώσεις στα μαλλιά σου τον όγκο και την ζωντάνια που έχουν ανάγκη.
Ο όγκος είναι όχι μόνο της μόδας αλλά και χαρίζει στα μαλλιά σου ζωντάνια, κίνηση και τα κάνει να δείχνουν πλούσια και «γεμάτα». Ο όγκος στο επάνω μέρος του κεφαλιού αλλά και στο πλάι είναι τάσεις που θα μπεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις φέτος...Πώς θα τις δοκιμάσεις όμως αν δεν διαθέτεις τον απαιτούμενο όγκο και τα μαλλιά σου μοιάζουν με φτερά; Παρακάτω θα βρεις πολύτιμες συμβουλές για το πώς θα δώσεις στα μαλλιά σου τον όγκο που τόσο χρειάζονται.


Ξέχασε τη χωρίστρα: Μπορεί η χωρίστρα στη μέση του κεφαλιού να είναι must ειδικά φέτος, όμως αν θέλεις το μαλλί σου να δείχνει πιο σέξι και πυκνό τότε καλά θα κάνεις να τη ξεχάσεις. Προτίμησε να φέρεις τα μαλλιά σου προς τα πίσω και σε στιλ `60′s και με διπλάσιο όγκο γοήτευσε τους όλους!


Πρώτο το κοντίσιονερ, δεύτερο το σαμπουάν: Μπορεί να σου ακούγεται τρελό, αλλά αν απλώσεις πρώτα το κοντίσιονερ -που όχι μόνο τρέφει την τρίχα αλλά και τα «ελαφραίνει»- και αν απλώσεις μετά το σαμπουάν, θα εξαφανίσει τα υπολείμματα προϊόντος και θα αφήσει το μαλλί σου πιο ελαφρύ από ποτέ. Εξάλλου πιο ελαφρύ μαλλί σημαίνει ότι διαθέτει κίνηση και όγκο, που είναι και το ζητούμενο!


Το κατάλληλο κούρεμα: Έχεις λεπτή τρίχα και ο ευσεβής σου πόθος είναι να αποκτήσει την κίνηση και τον αέρα του, ενώ ζηλεύεις τα πυκνά γεμάτα όγκο μαλλιά; Τότε επένδυσε στο κατάλληλο κούρεμα και δεν θα πιστεύεις το αποτέλεσμα.
Τα κουρέματα σε ένα επίπεδο -δηλαδή χωρίς πολλές ασύμμετρες μύτες- και με ένα στιλ, είναι ιδανικά για να δείχνει το μαλλί σου πιο «πλούσιο» και με περισσότερο όγκο. Αντίθετα, το πολύ φιλάρισμα ή τα πολυεπίπεδα κουρέματα (όταν είναι αλλού πιο κοντό και αλλού πιο μακρύ) σου ταιριάζουν καλύτερα αν έχεις πολύ πυκνά μαλλιά και θέλεις να μειώσεις τον όγκο τους!


Στέγνωμα: Το σωστό στέγνωμα είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας αν θέλεις το μαλλί σου να δείχνει πιο πυκνό. Βγάλε το εξάρτημα στην μύτη από το πιστολάκι και άφησε το να στεγνώσει τα μαλλιά σου σου με όλη του την επιφάνεια. Γύρισε το κεφάλι σου ανάποδα και στέγνωσε τα έτσι, χαρίζοντάς τους τον όγκο που επιθυμείς.
womenonly.gr