Το τεράστιο θεματικό πάρκο της Ferrari στο Άμπου Ντάμπι...

Από τις χαλαρές βόλτες με τις καμήλες στην έρημο, στο πιο γρήγορο roller coaster του κόσμου! Που; Μα φυσικά στο Άμπου Ντάμπι, στη Μέκκα της υπερβολής και τη χλιδής. Η Ferrari σου δίνει την δυνατότητα να ζήσεις την οδηγική εμπειρία ενός αυτοκίνητου της Φόρμουλα 1 με μια επίσκεψη στο νέο θεματικό της πάρκο στο Άμπου Ντάμπι και να εκτινάξεις την αδρεναλίνη σου στα ύψη...


Όλοι οι λάτρεις της F1, της υψηλής ταχύτητας και της περιπέτειας – από τους πιο μικρούς μέχρι τους πιο μεγάλους σε ηλικία - θα αποκτήσουν νέο σημείο συνάντησης, στο μεγαλύτερο στεγασμένο θεματικό πάρκο. στον "Κόσμο της Ferrari" που ανοίγει τις πύλες του στις 4 Νοεμβρίου.


Σε μια τεράστια έκταση 250.000 στρεμμάτων στο νησί Yas, που βρίσκεται δίπλα στην πίστα της F1 στο Άμπου Ντάμπι, δημιουργήθηκε το πιο γρήγορο "τρενάκι του τρόμου", το «Formula Rossa» το οποίο αγγίζει τα 240 χλμ την ώρα και είναι 62 μέτρα. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, το τρενάκι είναι έτσι φτιαγμένο ώστε ο επιβάτης να νιώθει ακριβώς αυτό που νιώθουν και οι οδηγοί της φόρμουλα ένα, αφού διπλασιάζεται η δύναμη G.


Παράλληλα, ο επισκέπτης μπορεί να συναντήσει εξομοιωτές οδήγησης όμοιους με αυτούς που χρησιμοποιεί η ομάδα στις πίστες kart, να περιηγηθεί σ' ένα ξεχωριστό μουσείο της Ferrari, να παρακολύθήσει μαθήματα σε σχολές οδήγησης για αγώνες και φυσικά να ανέβει σ' ένα από τα πιο γρήγορα σε ταχύτητα roller coaster του κόσμου.




Το πάρκο θα είναι πολύ εντυπωσιακό και από ψηλά, καθώς περιλαμβάνει τον μεγαλύτερο λογότυπο (το διάσημο «αλογάκι» της Ferrari) στον κόσμο, ενώ η στέγη του έχει τοποθετηθεί σε ύψος που κυμαίνεται από 35 ως 50 μέτρα, με το μόνο εμφανές στήριγμα να βρίσκεται στο κέντρο του πάρκου, δίνοντας έτσι στους επισκέπτες την αίσθηση ότι βρίσκονται σε ανοιχτό και όχι σε στεγασμένο χώρο.


Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
Κυριακή –Τρίτη – Τετάρτη
12.00 – 22.00
Πέμπτη –Παρασκευή – Σάββατο
12.00 -24.00


Τιμές εισιτηρίων:
20€ (225Dhs) για μικρά παιδιά
35€ (375 Dhs) για ενήλικες


Με το κάθε εισιτήριο έχεις απεριόριστη χρήση σε πίστες και δραστηριότητες μέσα στο θεματικό πάρκο.


Δραστηριότητες
2000 θέσεις πάρκινγκ και ειδικά πλυντήρια αυτοκινήτων
Ιδιωτικά ντουλαπάκια που μπορείς να τα νοικιάσεις έναντι 2€
Καροτσάκια για μωρά, αλλά και ειδικοί χώροι για άλλαγμα και τάισμα μωρών.
2 ειδικοί χώροι για καπνιστές
Player rooms
ATM


Δες το βίντεο, πάρε μια γεύση και ετοιμάσου για το επόμενο σου ταξίδι:


menslounge.gr