Το πιο επικίνδυνο ναρκωτικό του κόσμου!


Ένα ισχυρότατο ναρκωτικό, το οποίο καταργεί την ελεύθερη βούληση και μπορεί να διαγράψει τη μνήμη των θυμάτων του, κυκλοφορεί στους δρόμους της Κολομβίας.Η ουσία ονομάζεται Scopolamine, αλλά είναι ευρέως γνωστή και ως "η ανάσα του Διαβόλου". Σύμφωνα με δημοσίευμα της dailymail , το ναρκωτικό προέρχεται από ένα δέντρο το οποίο συναντάται συχνά στη Νότια Αμερική.


Για χάρη της διαβολικής ανάσας έχουν κυκλοφορήσει μέχρι και αστικοί μύθοι, στους οποίους άτομα υπό την επήρεια της ουσίας πέφτουν θύματα βιασμού, κλοπής και αφαίρεσης οργάνων.


Όταν ένας βρετανός δημοσιογράφος, ρώτησε έναν κολομβιανό διακινητή του ναρκωτικού, για περισσότερες λεπτομέρειες, ο ίδιος του απάντησε πως ο δράστης το μόνο που έχει να κάνει είναι να φυσήξει το ναρκωτικό στο πρόσωπο του θύματός του. Στη συνέχεια το θύμα μετατρέπεται σε ένα άβουλο "ζόμπι" και υπακούει στις εντολές του δράστη, με συνέπεια να κάνει ακραία και εκτός ελέγχου πράγματα. Ο dealer σημείωσε πως σε υψηλές δόσεις το ναρκωτικό μπορεί να προκαλέσει το θάνατο, ενώ ο ίδιος υποστήριξε πως είναι χειρότερο και από τον Άνθρακα.


metrogreece.gr