Ποιοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν κάνει μπότοξ και πλαστικές επεμβάσεις



Από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι (που το βλέπεις ξεκάθαρα) και τον Βλάντιμιρ Πούτιν (που το αποκλείεις) μέχρι την Βραζιλιάνα πρόεδρο Ντίλμα Ρούσεφ (που είσαι σίγουρος), μάθε τώρα ποιοι παγκόσμιοι πολιτικά ισχυροί έχουν ξαπλώσει σε κρεβάτι πλαστικού.



Το περιοδικό Vanity Fair ρώτησε τον πλαστικό χειρουργό των σταρ, Dr. David Hidalgo, αν πίσω από την αγέραστη μορφή παγκόσμιων πολιτικών αρχηγών υπάρχει μαχαίρι, βελόνα ή καλό DNA. Το βρήκαμε εξαιρετικά ενδιαφέρον. Όταν, ως ψηφοφόροι, κοιτάζουμε την φωτογραφία ενός πολιτικού, η ζωντάνια της, πολλές φορές μας οδηγεί να τον προτιμήσουμε. Κάποιοι από αυτούς το ξέρουν πολύ καλά και έτσι έκαναν ένα light refresh του δέρματός τους, ενώ άλλοι μπορούσαν να μπουν στο μουσείο των κέρινων ομοιομάτων της Madame Tussauds, χωρίς προσπάθεια...


1. Vladimir Putin
Ο 59 ετών πρόεδρος της Ρωσίας μοιάζει πιο φρέσκος από ποτέ, χωρίς σακούλες κάτω από τα μάτια. Πάντως, σύμφωνα με τον Dr. Hidalgo καμιά καλή πλαστική επέμβαση δεν έχει γίνει στην Ρωσία, ούτε ο Putin δείχνει ο τύπος που θα το έκανε. Μπορεί να είναι η καλύτερη φυσική κατάσταση, πάντως, γιατρέ μου, καθώς ο Vladimir είναι γνωστό ότι είναι ο Malboro man της Ρωσίας.


2. Silvio Berlusconi
Στην περίπτωση του πρώην Πρωθυπουργού της Ιταλίας, 75 ετών "bunga bunga" Silvio, δεν είναι απαραίτητες οι υποθέσεις, καθώς εκτός του ότι είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι έχει κάνει επέμβαση στα μάτια και προσθετική μαλλιών, ο ίδιος έχει πει ότι εγώ σέβομαι αυτούς που μοιράζομαι τη ζωή μαζί τους, είναι ένας τρόπος να τους το δείχνεις.


3. Sebastian Pinera
Ο 62 ετών πρόεδρος της Χιλής σήκωσε λίγο τα βλέφαρά του για να βλέπει καλύτερα, όπως είπε και ο ίδιος, αλλά η μικροεπεμβασούλα αυτή ήταν αρκετή να του δωθεί από τα ΜΜΕ το ψευδώνυμο "Berlusconi". Το γεγονός ότι χρειάζεται το μάτι του ειδικού για να το καταλάβεις, αυτό σημαίνει ότι η δουλειά που έχει γίνει είναι πολύ καλή, αν και όπως λέει ο Dr. Hidalgo ένα ξετσαλάκωμα θα του έδινε μεγάλη φρεσκάδα.


4. Muammar Gaddafi
Κακώς τώρα που σχολιάζουμε τον πεθαμένο αρχηγό της Λιβύης, αλλά τα είχε κάνει όλα και μάλιστα χωρίς αναισθητικό από τον φόβο του μήπως τον σκοτώσουν πάνω στο κρεβάτι του πλαστικού χειρουργού. Το δέρμα του όταν πέθανε στα 69 του έμοιαζε με αυτό του κοτόπουλου.


5. Dilma Rousseff
Άμα δεν έκανε και face lift και μπότοξ η πρόεδρος της Βραζιλίας, στην πατρίδα των πλαστικών, ποιά και πού θα έκανε; Μα βαθμό άριστα η 64 ετών Dilma μεταμορφώθηκε από "κομμουνίστρια" σε σειρήνα με την βοήθεια και της Carolina Herrera.


6. Christina Fernandez De Kirchner
Η 59 ετών πρόεδρος της Αργεντινής αρνείται οποιαδήποτε επέμβαση πάνω στο πρόσωπό της και λέει ότι της αρέσει το καλό makeup και τα μοντέρνα ρούχα. "Πρέπει να ντύνομαι ως αιχμάλωτος πολέμου για να αποδείξω ότι είναι καλή πολιτικός;" ρωτάει. Ο γιατρός απαντά όχι, αλλά μοιάζει πως έχει κάνει ρινοπλαστική, κάτι ανάμεσα στα φρύδια και πάνω στα χείλη. Εξαιρετικά φυσικό ακόμα είναι το χρώμα που επιλέγτε να βάφετε τα μαλλιά σας, κυρία Christina μας.


7. Kim Jong Un
Λένε ότι ο 29 ετών leader της Βόρειας Κορέας έβαλε λίπος κάτω από το σαγόνι του ώστε να μοιάζει με τον αγαπητό στο λαό παππού του,  Kim Jong II. Ο Dr. Hidalgo σχολιάζει πώς μάλλον πρόκειται για λίγα παραπάνω κιλά και την κληρονομικότητα, βεβαίως βεβαίως.