4 προϊόντα ομορφιάς που.... θα κολλήσετε μαζί τους!


Υπάρχουν ένα σωρό κόλπα για να γλυτώσετε χρόνο σε ότι αφορά την καθημερινή σας περιποίηση. Όμως υπάρχουν και κάποια προϊόντα που μας θυμίζουν το μηχάνημα Chanel στο Πέμπτο Στοιχείο, που σε έβαφε αυτόματα. Ανακαλύψτε τα κομμάτια που θα σας κάνουν τη ζωή εύκολη και θα κολλήσετε μαζί τους!









  • Με το ColorOn Instant Eye Shadow Applicators (€15.3), απλά επιλέγετε το μακιγιάζ που θέλετε στα μάτια σας, πιέζετε το ειδικό patch πάνω στο βλέφαρό σας, και έξω από την πόρτα!
  • Έχετε βαρεθεί τις μάσκες που τρέχουν; Τότε θα λατρέψετε τη μάσκα του Dr. Jart+, Most Moist Water-Full Hydrogel Mask (€7), που την τοποθετείτε για λίγα λεπτά πάνω στο πρόσωπό σας και φεύγετε ενυδατωμένη και ανανεωμένη.
  • Αν ανήκετε σε αυτές που δεν κατάφεραν ποτέ να βάλουν σωστά eyeliner, ο Dior θα γίνει ο σωτήρας σας, αφού ανακάλυψε το Backstage Eyeliners-to-Wear Eyeliner Patches (€45). Το σετ περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά patch με eyeliner, όλα απίστευτα εντυπωσιακά. Δύο μαύρα, ένα γκρι σκούρο με γκρι κρυστάλλους και ένα μαύρο με λευκούς κρυστάλλους. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο για την Πρωτοχρονιά;
  • Όλα για τα νύχια! Η NCLA, φρόντισε να φτιάξει τα τέλεια μανικιούρ (€12). Διαλέγετε το σωστό μέγεθος για τα νύχια σας, τα κολλάτε και περνάτε από πάνω ένα διάφανο βερνίκι, για να σας κρατήσουν πολύ, πολύ καιρό!
fashionlove