Οικονομική κρίση: «Παρακαλώ, προσλάβετε τη γυναίκα μου!»



Ο Brandon Stuard βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να προβάλλει τα… επαγγελματικά προσόντα της συζύγου του, προκειμένου να τη βοηθήσει να βρει δουλειά, παρακινώντας παράλληλα τους επίδοξους εργοδότες με τη φράση «Παρακαλώ, προσλάβετε τη γυναίκα μου»!...



Πιο συγκεκριμένα, ο Brandon νοίκιασε μια διαφημιστική πινακίδα σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο στο Οχάιο, αναγράφοντας τη φράση «Please, Hire my Wife» (σ.σ. «Παρακαλώ, προσλάβετε τη γυναίκα μου»), σε συνδυασμό με τα βασικά προσόντα της γυναίκας του (MBA, εργασιακή εμπειρία κ.ά) και ένα e-mail επικοινωνίας, μπροστά σε χιλιάδες νέα πρόσωπα. Η σύζυγός του, Holly Stuard, δούλευε ως υπάλληλος στο Πανεπιστήμιο του Τολέδο, όταν πριν από κάποιους μήνες έχασε τη δουλειά της λόγω περικοπών.


«Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά δεν χάνουμε την ελπίδα μας. Ήθελα να κάνω κάτι για να τη βοηθήσω, και βέβαια πήρα την απόφαση αυτή εν αγνοία της…», περιγράφει ο Stuart. «Σίγουρα θα είχα πει «όχι», καθώς θα σκεφτόμουν ότι είναι πολύ ενοχλητικό να «διαφημίζει» κάποιος το πρόσωπό μου πάνω σε μια πινακίδα, σε κεντρικό δρόμο, που θα το βλέπουν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι. Όμως εκτίμησα τη χειρονομία του και πιστεύω πως κάτι μπορεί να βγει από αυτό…», λέει η Holly. Η ενοικίαση της πινακίδας κόστισε περίπου 700 δολάρια αλλά ο Stuard και η συζυγός του θεωρούν ότι θα τους βοηθήσει σε μια επαγγελματική σταδιοδρομία και θα βγάλει στο τέλος τα… λεφτά της!
perierga