C. Louboutin: Ψηλοτάκουνα = Οργασμός για τις γυναίκες....

Σύμφωνα με τον διάσημο σχεδιαστή, οι γόβες στιλέτο έχουν μια πολύ πιο βαθιά επίδραση στον ψυχισμό μιας γυναίκας. Μια επίδραση που συγκρίνεται μόνο με αυτή ενός οργασμού.



Μιλώντας στους Sunday Times, ο Louboutin θυμήθηκε μια κουβέντα που είχε με μια Γαλλίδα ακαδημαϊκό, η οποία του τόνισε πως "σημειολογικά, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τα τακούνια ανασηκώνουν τη γυναίκα ακριβώς στο ίδιο ύψος με αυτό που ανασηκώνονται αυθόρμητα όταν έρχονται σε οργασμό".


"Άρα θέτοντας τον εαυτό της σε αυτή τη θέση, μια γυναίκα είναι έτοιμη για έναν πιθανό οργασμό", συμπληρώνει από μόνος του ο γνωστός Γάλλος σχεδιαστής.
Ο Louboutin που υπολογίζεται πως έχει πουλήσει περισσότερα από 600.000 ζευγάρια παπούτσια παγκοσμίως, υποστήριξε στη σύνεντευξή του στους Times, ότι κάθε γυναίκα που φοράει τακούνια είναι έτοιμη  να υποφέρει και να ξεπεράσει τους όποιους πόνους και δυσκολίες μπορεί να της προκαλέσουν τα παπούτσια της.


Επιπλέον, ο σχεδιαστής επισημαίνει το κλασικό "ένα παπούτσι μπορεί να πει τα πάντα για τη γυναίκα που το φοράει", τη στιγμή που δεν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο, σε τόσο απόλυτο βαθμό με έναν άντρα.

Ένα παράδειγμα του πόσο πιστές στον "Θεό" τους είναι οι φανατικές του σχεδιαστή είναι η Victoria Beckham, η οποία φορούσε τις δημιουργίες ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της στη μικρή Harper.
cosmo.gr