Τα 10 πιο ηλίθια ταλέντα του πλανήτη...!

Κάποιοι άνθρωποι έχουν παρεξηγήσει την ένοια της λέξης "ταλέντο" επιδεικνύοντας ηλίθιες ικανότητες ως ταλέντα....Σε αυτό βοηθούν σημαντικά και τα άπειρα talent show ανα τον κόσμο που δίνουν βήμα σε ανθρώπους που νομίζουν πως έχουν ταλέντο!
Δείτε παρακάτω τους 10 πιο παράξενους ανθρώπους να καυχιόνται για τα πιο ηλίθια ταλέντα τους...





Το άτομο που τρώει κλωτσιές στα αχαμνά χωρίς να πονάει...


Το "ταλέντο" ακούει στο όνομα Yong Hsueh, ένας Κινέζος μοναχός Shaolin που εμφανίστηκε στην κινεζική εκδοχή του Ελλάδα έχεις ταλέντο να καταδεικνύει τη ικανότητά του να τρώει κλωτσιές στα αχαμνά του χωρίς να βγάζει "κίχ"...
Ισχυρίζεται οτι το "steel crotch Kung Fu" που εξασκεί είναι μια αρχαία τέχνη με ρίζες στην αρχαία Κίνα με σκοπό την ενίσχυση και προστασία των γεννητικών οργάνων!

Το άτομο που μπορεί να τεντώσει το δέρμα του πάνω απο 15 εκατοστα!


Ο Βρετανός Garry Turner είναι γνωστός ως ο άνθρωπος με το δέρμα "λάστιχο"...και όχι τυχαία αφου είναι σε θέση να τεντώσει το δέρμα του στομαχιού του κατά 15.8 εκατοστά...!
Αυτή η "ικανότητά¨του οφείλεται σε μια σπάνια ασθένεια που ονομάζεται σύνδρομο ehlers-Danlos, μια αναταραχή των συνδετικών ιστών που έχουν επιπτώσεις στο δέρμα, τους συνδέσμους και εσωτερικά όργανα...

Το άτομο με το πιο δυνατό...ρέψιμο!


Ο καθένας με το ιδιαίτερο ταλέντο του.... Για τον Paul Hunn,ταλέντο είναι η δυνατότητα να ρεύεται στα 110 decibels και να σπάει να ντεσιμπελόμετρα.... Του απονεμήθηκε το παγκόσμιο ρεκόρ Guiness για το δυνατότερο ρέψιμο του κόσμου  στις 24 Σεπτεμβρίου 2008.!

Το άτομο που μπορεί να περάσει το σώμα του μέσα απο μια ρακέτα τέννις!


Ένας ανατρεπτικός ακροβάτης σε τσίρκο έχει την ικανότητα να περνάει ολόκληρος μέσα απο μια ρακέτα τέννις! Σίγουρα είναι πολύ πιο δύσκολο απο οτι φαίνεται αφού έχει καταφέρει να εξαρθρώσει τους ώμους του αρκετές φορές....


Το άτομο που μπορεί να τραβήξει ένα φορτηγάκη με τα βλέφαρά του!!


Την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε ρυμούλκιση πάρτε τηλέφωνο τον Κινέζο Stuntman Xie Zhongcai...Ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που μπορεί να τραβάει αυτοκίνητα με τα ....βλέφαρά του!

Το άτομο που μπορεί να ξεράσει τα...πάντα!


Ο 25χρονος Κινέζος Yuxin Liang καυχιέται οτι μπορεί να ξεράσει τα πάντα..! Το άτομο κατάφερε να τρελάνει τους γιατρούς με την ικανότητά του αυτή, αφού μπόρεσε να καταπιεί και να ξεράσει ένα ζωντανό χρυσόψαρο καθώς και μια αλυσίδα ενάμιση μέτρο!!!
Το όνειρο του είναι κάποια μέρα να μπεί στα ρεκόρ Guiness....

Το άτομο που εκτοξεύει γάλα απο το..μάτι!



Ο Ilker Yilmaz κατέχει ενα απο τα πιό παράξενα παγκόσμιο ρεκόρ.... Ο εργάτης απο την τουρκία είναι σε θέση να εκτοξεύει γάλα απο το αριστερό του μάτι σε απόσταση 3 μέτρων!!!
Ο τούρκος αυτές τις μέρες προπονείται σκληρά για να καταρίψει το ρεκόρ του...

Το άτομο που μπορεί να χωρέσει στο στόμα του ολόκληρο κουτάκι αναψυκτικού!


Πρόκειται για τον Francisco Domingo Joaquim απο την Ανγκόλα ο οποίος κέρδισε μια θέση στα Ρεκόρ Guiness για την ικανότητα του να χωράει στο στόμα του ένα ολόκληρο κουτάκι αναψυκτικού!!
Το άτομο είναι σε θέση να τεντώνει το στόμα του κατά 18 εκατοστά....Τι να λέμε τώρα.


Η γυναίκα που παίζει δύο φλάουτα με την...μύτη της ταυτόχρονα!


Η Claire Hawes άφησε άφωνους κοινό και κριτές του Britain's Got Talent όταν τους έδειξε τις μοναδικές ικανότητες της στο παίξιμο των φλάουτων .....απο την μύτη!!!

Ο καθηγητής που μπορεί να φτιάξει έναν τέλειο κύκλο με το χέρι του...



Ο Alexander Overwijk μπορεί να κατασκευάσει έναν τέλειο συμμετρικό κύκλο με διάμετρο ενός μέτρου σε  λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο....!