Θύμα βιασμού ο ανήλικος Justin Bieber;

Η 20χρονη Mariah Yeater αντιμέτωπη με την κατηγορία ασέλγειας ανηλίκου!

Σοκ προκάλεσε στην κοινή γνώμη η είδηση ότι το ίνδαλμα των εφήβων, ο 17χρονος Justin Bieber, κατηγορείται για την πατρότητα ενός μωρού τριών μηνών. Η αποκάλυψη της 20χρονης Mariah Yeater, ότι κυοφόρησε και γέννησε το αγοράκι Tristyn Anthony Markhouse Yeater, μετά την ολιγόλεπτη ερωτική συνεύρεσή της με το νεαρό τραγουδιστή στις 25 Οκτωβρίου 2010, στα παρασκήνια συναυλίας στο Staples Centre, έκανε τον γύρο του κόσμου φέρνοντας σε δύσκολη θέση το νεαρό pop star.


H Mariah σε μήνυση που κατέθεσε τη Δευτέρα εναντίον του Justinαπαιτεί τεστ πατρότητας και οικονομική στήριξη της ίδιας όσο και του παιδιού! Σε ένορκη βεβαίωσή της υποστηρίζει πως ένας σωματοφύλακας του τραγουδιστή την πλησίασε και την ρώτησε αν θέλει να συναντήσει τον τραγουδιστή στα παρασκήνια. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι η σεξουαλική επαφή της με τον ανήλικο τραγουδιστή ήταν «σύντομη, διάρκειας περίπου 30 δευτερολέπτων», με αποτέλεσμα η ίδια να μείνει έγκυος και να γεννήσει στις 6 Ιουλίου!

Ωστόσο, οι αξιώσεις της Mariah Yeater φαίνεται ότι τελικά θα φέρουν και την ίδια αντιμέτωπη με τους αυστηρούς νόμους της Καλιφόρνιας, καθώς μπορεί να κατηγορηθεί για ασέλγεια σε ανήλικο! Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί, σύμφωνα με το «Associated Press», ο διοικητής Αστυνομίας του Los Angeles,Andrew Smith: «Ο νόμος αναφέρει ξεκάθαρα πως οποιοδήποτε πρόσωπο συμμετέχει σε σεξουαλική πράξη με ανήλικο είναι ένοχο πλημμελήματος». Το υποτιθέμενο ερωτικό ραντεβού της με τονJustin, που είχε ως αποτέλεσμα τη γέννηση του παιδιού, έγινε όταν ο νεαρός ήταν μόλις 16 και εκείνη είχε κλείσει ήδη τα 19!